Котаракът-оракул Ахил, който правеше точни предсказания за изхода на мачовете

...
Котаракът-оракул Ахил, който правеше точни предсказания за изхода на мачовете
Коментари Харесай

Котаракът оракул Ахил си намери приемно семейство

Котаракът-оракул Ахил, който правеше точни предсказания за изхода на мачовете от Световното по футбол в Руси я, си откри приемно семейство в дома на ветеринарката Ана Кондратиева , оповестява ТАСС.

Досега Ахил живееше в Ермитажа в компанията на други музейни котки. Управата получи 37 оферти за осиновяване на Ахил. В тях претендентите подсигуряваха, че ще се грижат добре за котарака и няма да препятстват обществените му действия - посещаване на лечебни заведения и другарство с заболели деца. Но офертата на Ана Кондратиева се оказала най-удачната за Ахил . Тя е ветеринар, който се грижи от години за всички музейни котки, които ловят мишки в влиятелната изложба . Кондратиева о тдавна поставя медицински грижи за здравето на Ахил . Тя беше и измежду уредниците на предсказанията за Световното по футбол в Русия.



Белоснежният синеок пророк предсказа осем м ача от шампионата по футбол - седем, които се състояха в Санкт Петербург и срещата на откриването в Москва. В първите 4 мача той безпогрешно отгатна спечелилите. Ахил бе приет за един от най-хубавите гадатели на Световното, само че по-късно предсказанията му започнаха да не се сбъдват. Но това не пречи симпатичното животно да бъде едно от най-обичаните в Русия и измежду ползвателите на интернет.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР