Костюмираните герои, пъплещи из нюйоркския площад Таймс Скуеър всеки ден

...
Костюмираните герои, пъплещи из нюйоркския площад Таймс Скуеър всеки ден
Коментари Харесай

Коравите полицаи в Ню Йорк вдигнаха ръце пред тази напаст! Ето какво направи стражите на закона безсилни

Костюмираните герои, пъплещи из нюйоркския площад Таймс Скуеър всеки ден не са почитатели на хората, които се пробват да ги прогонят от там. И даже след оповестяването на специфичните зони за развлечение в Ню Йорк, в които хората в костюми мога легално да желаят бакшиши, мнозина са недоволни от неналичието на воля измежду служителите на реда да ползват новите правила. Както се оповестява стражите на реда отхвърлят да глобяват с претекста, че ръцете им са вързани, тъй като множеството от костюмираните просяци са незаконни имигранти и предприемането на ограничения против тях би било нелегално при ръководството на администрацията на кмета Бил де Блазио.

Така наречените деснуди са голи просякини, които изрисуват гърдите и други елементи на тялото си с багра и вървят съвсем голи из Таймс Скуеър. Изданието „ Ню Йорк пост” е изпратило кореспондент, които да навлезе в света на деснудите и другите костюмирани просяци, които обаче го посрещнаха с обиди. „ Казах ти, в случай че няма да ми даваш пари, върви на майната си”, споделя една деснуда на репортера.

Президентът на организацията Алианс за Таймс Скуеър, грижеща се за облагородяването на площада, споделя, че нещата са просто отвън надзор. „ Вижде, Невероятният Хълк постоянно пипа хората. Побърква ме. По-надолу пък три Мими Маус работят дружно. Първо една се натриса на фотографията ви, по-късно на другите ви фотоси има цели три и всичките ви изнудват за пари. А Човека-прилеп и човека-паяк? Всичките изнудват за пари. При това отвън посочените зони. Това си е чиста машинация и се случва тук хиляди пъти всяка седмица”, споделя Тим Томкинс.

До основаването на специфичните зони се е стигнало, откакто човек-паяк не желал да пусне 13-годишно момиченце, до момента в който татко ѝ не му дал 10 $. Човек-прилеп пък съумял да вземе цели 50 $ от ирландски екскурзиант.

Говорителят на локалната полиция Питър Доналд изясни обстановката с това, че въпросните просяци доста мъчно са залавяни от стражите на реда. Когато те пристигнели, нарушителите бързо се оттегляли в избраните за тях зони.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР