Костадин Пелтеков от Пловдив става с мярка подписка. Това реши

...
Костадин Пелтеков от Пловдив става с мярка подписка. Това реши
Коментари Харесай

Драма в съда! Бай Коста, който гръмна сина си в главата и сърцето, направи сърцераздирателни признания и...

Костадин Пелтеков от Пловдив става с мярка подписка. Това реши доскоро съда в регионалния град. Както първо БЛИЦ заяви, преди няколко дни възрастният мъж простреля с изстрел в главата и сърцето сина си Стоян - дълготраен наркоман. Родителите са били дълги години тероризирани, тарашени за пари и изнудвани от жертвата. Съдът не почете настояването на държавното обвиняване Пелтеков да бъде вкаран в ареста, защото съгласно него няма заплаха той да извърши друго закононарушение или да се укрие.

В съда стана ясно, че бащата на убития е имал тежка орис. Преди години е имал първи брак и две деца. Съпругата му и едното му дете умират при зверска злополука, а откакто се дами наново актуалната му брачна половинка Радост осиновява момиченцето от първия брак и ражда Стоян. Още на 15 години обаче синът става наркоман и макар възстановителните стратегии, продължава с този недостатък.

Съдът остави на независимост Пелтеков, защото беше очебийно, че той се грижи за брачната половинка си, която заради проблемите със сина си е станала 30-40 кг, за болната си майка и за бебето на Стоян, което било с присъщ Хепатит " Б ", защото и майката и бащата на детето били наркомани.

Във съдбовния ден бащата, който живее в пловдивския квартал " Кючук Париж " тръгнал към вилата в Куклен, само че долу на входа видял сина си с раздран панталон и посинена ръка, на която си биел инжекция с опиати. Отишли двамата на вилата и Стоян още веднъж почнал да го изнудва за пари. Разстроен Костадин станал " Стига, не мога повече, ще се самоубия ". Стоян го предизвикал, че доста пъти го е заплашвал с това, само че не го правел. Станало сдърпване, револверът бил на масата. Първият изстрел бащата произивел съзнателно, за вторият изясни, че е натиснал спусъкът неизвестно по какъв начин. Предстои скоро време правосъдният развой в Пловдив да започва.

" Убих го, тъй като той не ме обичаше, а ме използваше за банкомат ", приключи бащата пред съда.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР