Костадин Костадинов с коментар на опита на ПП Демократична България

...
Костадин Костадинов с коментар на опита на ПП Демократична България
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: С писмото си до СЕМ, ПП „Демократична България“ потвърждава, че са партия на „Доносническа България”

Костадин Костадинов с коментар на опита на Политическа партия " Демократична България " за събаряне на предаването „ Политически НЕкоректно "

Основното нещо в демокрацията е свободата на словото, а това, което най-вече пречи на по този начин наречената „ Демократична България ", която ние от „ Възраждане " назоваваме Доносническа България, е точно свободата на словото.

Буквално преди секунди научих с учудване, че от Доносническа България са изпратили донос до Съвет за електронни медии с отвращение поради това, че са били наречени от мен „ Доносническа България ". Парадоксът е, че едни хора, които се възмущават от това, че са наричани „ Доносническа България " - изпращат донос. Това разяснява пред публицисти водачът на партия „ Възраждане " Костадин Костадинов във връзка на публично писмо до Съвет за електронни медии от страна „ Демократична България " против предаването „ Политически НЕкоректно " от ефира на БНР с Петър Волгин, в което по думите на водещия на предаването, на процедура са призовали за свалянето му от ефир.

Ние като пострадали от това, че поради изказваните от нас позиции, непрестанно се постанова да влизаме в нежелани, само че по този начин или другояче протичащи се конфликти с българските медии, в случай че трябваше всякога да пишем такива сигнали, тъжби и доноси до Съвет за електронни медии, несъмнено от там щяха да се занимават само и единствено с нас, добави водачът на „ Възраждане ".

Само че ние знаем едно доста простичко нещо - в демократичната страна, когато мнението на журналиста или на медията не ти харесва, имаш два разновидността - или искаш право на отговор, което ти е обезпечено от Етичния кодекс и от закона, или търсиш правото си в съда. Не пишеш доноси, с които искаш да сваляш излъчвания. Разбрах, че на следващия ден Петър Волгин ще прави, т.е. има апел за митинг в негова поддръжка пред радиото в 10.00 часа.

За страдание аз няма да мога да участвам, тъй като просто ще учредяваме организация в Лясковец по това време, само че приканвам всеки един естествен човек, който има опция, да пристигна, да отиде и да отбрани свободата на словото. Дори и да не харесва Петър Волгин, тъй като отново дублирам още един път, ние сме непрестанно клеветени от всевъзможни типове и публицисти, и медии, само че постоянно преди всичко желаеме право на отговор. Никога не ни е и хрумнало да желаеме нито прекъсване на излъчвания, нито санкции, тъй като не е демократично.

Ето за какво това политическо формирование, наричащо себе си „ Демократична България ", в действителност е Доносническа България, разяснява още един път Костадин Костадинов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР