Костадин Костадинов реагира мигновено, след като от , сочейки го

...
Костадин Костадинов реагира мигновено, след като от , сочейки го
Коментари Харесай

К. Костадинов скочи: Българомразците декламират срещу мен, няма лошо

Костадин Костадинов реагира незабавно, откакто от, сочейки го като рисков за националната сигурност и искайки службите да се задвижат.

Ето по какъв начин вижда от своя ъгъл водачът на партия Възраждане случая:

Преди малко прочетохме декларация в Народното събрание в памет на жертвите на турския тероризъм, дадени от българския народ по време на възродителния развой. Призовахме всички народни представители да станат на крайници и да почетат жертвите с минута безмълвие, тъй като се навършват 37 години от атентата на гара Буново.

Станахме единствено ние от Възраждане. Докато стояхме прави и мълчахме, излезе някакъв неизвестен народен представител от канадската секта на ръководещото болшинство и почна да чете декларация. Докато ние отдавахме респект на българските жертви, той прочете декларация, в която ме разгласи за опасност за националната сигурност.

Едва ли имаше по-добър метод да се покаже образно на българския народ, че ни ръководят национални предатели и българомразци. И че в Народното събрание има 6 американски партии и единствено една българска организация - Възраждане.

Що се отнася до предателите, те ще бъдат осъдени, както изисква българският закон. Там има цяла глава, касаеща шпионажа и вредителството - все дейности от арсенала на ръководещото болшинство и Марионетния съвет.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР