Коста Марков, който е един от първите секссимволи в бранша

...
Коста Марков, който е един от първите секссимволи в бранша
Коментари Харесай

Коста Марков младее и на 51г.

Коста Марков, който е един от първите секссимволи в сектора още от средата на 90-те години на предишния век, въобще не е мръднал, а на 27 ноември ще чества 51-вия си рожден ден. Почитателите се дивят какъв брой младее артистът, откакто колежката му Глория, с която са и близки другари, показа обща фотография от концерта си в летния спектакъл в Бургас този юли, видя HotArena.

Примата на попфолка показа в коментар, че почитатели, другари и сътрудници са почели събитието, в което се включи и щерка й Симона Загорова, като не пропусна да спомене и хитовият реализатор. „ При нас беше и Коста Марков! Благодарим, приятелю! ”, показа Глория. Тъкмо наличието на артиста впечатли феновете, които продължиха да го разискват и в идващите дни в интернет. Дамите с трогване си спомниха за славните години, в които тръпнели при всяка изява на Коста Марков. Изтъкнаха и очевидното, че изпълнителят на „ Милиони нощи ” по никакъв начин не се е трансформирал. Изглежда по същия метод, както в разгара на кариерата си. Очевидно е, че спортува, само че по какъв начин поддържа младежкото си лъчение остава тайнственост.

Други пък се сетиха да го похвалят за гостоприемството и учтивото му отношение като притежател на хотел в Равда. Появата му на концерта на Глория затвърди усещането, че Коста прекарва всяко лято на родното Черноморие. Певецът, който преди години приключи кариерата си и отпътува за Съединени американски щати, има хотел в Равда. Вероятно уговорките му с този бизнес са измежду аргументите да прекарва огромна част от летните дни в родината, допускат фенове. Другите отдадоха, несъмнено, на привързаността му към близки и другари. Появиха се дори удовлетворени клиенти от хотела на Коста Марков в Равда, само че с ангажимента, че го посетили преди време. Така че не се знае сигурно дали артистът към момента стопанисва въпросния хотел или се завръща единствено, с цел да се види с обичани хора и да прекара ваканцията със фамилията си в родината.

Коста Марков, който е роден в Бургас, само че израства в Несебър, подписва контракт с „ Пайнер ” през 1997 година Записва 4 независими албума. Преди да приключи кариерата си през 2006 година, Коста Марков е същинска звезда и без пресилване е измежду първите секссимволи в сектора. Сред най-известните му песни са „ Милиони нощи ”, „ Диаманти и рубини ”, „ С взор ме изпий ”, „ Вятър ще бъда ”, „ Искам да остана безсънен ”, „ Имам единствено едно сърце ” и други Певецът, който е приключил „ Икономика ” в УНСС, започва бизнес с недвижими парцели във Флорида (САЩ). През март 2006 година Коста Марков се дами за приятелката си Кристина, а на 16 юни двамата стават родители на щерка, която кръщават Анджелена. През 2016 година Коста се завръща на сцената, като още веднъж подписва контракт с „ Пайнер ”, и дори прави нови песни. През 2019 година артистът дефинитивно се отхвърля от музикалната си кариера. „ Жалко, че спря да пее ”, акцентират феновете му, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР