Косоварят Наджи Шенсой се е предложил на Пирин. Бившият наставник

...
Косоварят Наджи Шенсой се е предложил на Пирин. Бившият наставник
Коментари Харесай

Наджи Шенсой се е предложил на наш елитен отбор


Косоварят Наджи Шенсой се е предложил на Пирин. Бившият ментор на “орлетата” се е свързал с почитатели на отбора, с цел да види каква е обстановката и има ли възможност за трети път в кариерата си да поеме тима, написа „ Тема Спорт “. През сезон 2007/08 при него отборът игра край за Купата на България, а след това през 2015/16 го избави от изпадане.

За последно Шенсой води турския втородивизионен Маниса, само че единствено за един месец - октомври. През предишния сезон е бил отпред на косовския Лирия, а през 2019/20 е бил старши треньор на Македония Гьорче Петров. 63-годишният Шенсой е любим на почитателите на Пирин, а в България е бил отпред още на Вихрен (Сандански), Беласица (Петрич) и Локомотив (Пловдив).

Според спортния всекидневник, Александър Томаш е измежду любимците за нов старши треньор на Пирин (Благоевград). Той към този момент е провел предварителни диалози с управлението на “орлетата”. За последно младият ментор води Етър в елита, като от лятото е без работа. Преди това бе отпред на Берое, а у нас е работил още във Верея, Локомотив (Горна Оряховица) и Банско.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР