Космически взрив от емоции, много изненади, грандиозен спектакъл... Нещо невиждано

...
Космически взрив от емоции, много изненади, грандиозен спектакъл... Нещо невиждано
Коментари Харесай

Раева за бенефиса на ансамбъла: Очаква ви космически взрив от емоции

Космически гърмеж от страсти, доста изненади, величествен театър... Нещо невиждано чака всички почитатели на художествената гимнастика по време на бенефиса на ансамбъла, Невяна Владинова и Катрин Тасева на 16 декември в София. 

Това съобщи президентът на федерацията Илиана Раева, която беше посетител в предаването " Тази неделя ". 

" Много е прочувствено всичко. Всички сме завладени от това, което следва. Ще бъде един величествен театър. Ще бъде нещо, което не е виждано на нашите ширини. Не мога да издам. Тези, които ще дойдат да се сбогуват с този тим, Невяна Владинова, Катрин Тасева, Ели Бинева и Теодора Александрова, ще преживеят едни неповторими минути. Ще бъде най-големият подарък, който ще получат предколедно от тези девойки - музика онлайн, по необикновен метод ще бъдат показани нашите девойки, ще си напомним великите моменти ", загатна Раева и добави:

" По целия свят тези девойки ги обожават. Светът ги аплодираше, имаше необикновено мощни мнения - освен от българските публицисти. Много изненади сме подготвили. Ще има посетители от чужбина. Подготвяме нещо, което заслужава този популярен тим, Неви, Кати, Ели и Теодора. Искам тези девойки да излязат не през парадната, а през златната, диамантената врата. Те ще носят това велико нещо, което сътвориха. Колко българи накараха да се усещат горди?! Те са един обществен феномен. Където и да отида - по улицата, в магазин, хората с такова благополучие ме прегръщат, поздравяват ме. Това е доста велико нещо, което те и целият екип сътвориха. Очаква ви галактически гърмеж от страсти! Това е сънят на девойките, на всички нас, на всички вас. Успяхме този златен орден, който толкоз дълги години го чакахме, да е във витрината на България ".

Момичетата от ансамбъла - Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова, ще сложат завършек на своите кариери, откакто завоюваха златния орден от олимпийските игри в Токио. В " Арена Армеец " на 16 декември за последно пред аудитория своите съчетания ще показват и самостоятелните гимнастички Невяна Владинова и Катрин Тасева, а специфични посетители ще бъдат грациите, които също бяха част от ансамбъла - Елена Бинева и Теодора Александрова.

Илияна Раева и брачният партньор ѝ  Наско Сираков, който е сегашен мажоритарен притежател на Левски, отпразнуваха 38 години от сватбата си преди дни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР