Космически технологии и ракети са съществували още в древността …Известно

...
Космически технологии и ракети са съществували още в древността …Известно
Коментари Харесай

Космически технологии и ракети са съществували още в древността

Космически технологии и ракети са съществували още в древността …Известно е, че първите полети на хора в Космоса се правят през ХХ век. Но това е формалната версия …Междувременно, има доказателства, че проучването на Космоса е почнало доста по-рано. Например в дните на Древен Египет или Ренесанса.През 1828 година, Музеят на антиките в Лайден придобива прочут древноегипетски артефакт, чиято възраст е 4500 години. Това разрешава да се припише на времето на Петата династия на фараоните.За страдание, мястото, където е открит обектът, не е тъкмо известно. Но египтолозите споделят, че той е неповторим и изцяло друг от всичко, което е било създадено от египтяните в онази ера.


 1 3 - Космически технологии и ракети са съществували още в древността
Това е солидна таблетка, направена от алабастър, с размери към 49 сантиметра в диаметър и 13 сантиметра височина. Тежи към 75 кг. Има кръгли отвори и релефни издатини.На повърхността на таблетката има надписи с писмени знаци, само че досега единствено едно от известията е дешифрирано. Експертите считат, че артефактът е употребен по време на погребални ритуали, когато са погребвани високопоставени египтяни.Но …, на външен тип обектът е доста сходен на надзорен панел на съвременен аероплан.Някои откриватели допускат, че това е копие на още по-древен софтуерен обект, издигнат или доста по-рано, или даже принадлежал на друга цивилизация. Както знаем, има доста легенди за „ божества, слизащи на Земята “.Една от версиите е, че тези “божества ” са извънземни, дохвърчали до нашата планета със звездни кораби. И може би представителите на тогавашната земна цивилизация са имали късмет да видят вътрешната конструкция на тези галактически кораби.Значителен интерес съставлява и по този начин нареченият Ръкопис на Сибиу или Ръкописът на Хаас. Този документ от 450 страници е открит инцидентно през 1961 година в архивите на румънския град Сибиу от Дору Тодеричиу, професор в Университета в Букурещ.Оказва се, че ръкописът е на немски език и е основан през XVI век. Той разказва ракетната просвета в елементи, с чертежи и калкулации. По-специално, по какъв начин да се построи тристепенна, както и пилотирана галактическа ракета. Споменато е, че ракетите изискват потреблението на течно гориво.

 2 3 - Космически технологии и ракети са съществували още в древността
Авторството на това произведение се приписва на военния инженер Конрад Хаас (1509 година – 1576 г.), който е от австрийски или трансилвански генезис.Четете още: Древните египетски пирамиди са основани доста преди появяването на първите египтяниСмята се, че точно той е изобретил първия ракетен мотор. И може би работата му не е била чисто теоретична … Има доказателства, че през 1550 година в Сибиу се е случило събитие, сходно на изстрелването на галактическа ракета. Уви, документални сведения за това не са непокътнати.Преди историята на Ръкописа на Хаас се счита, че концепцията за основаване на тристепенна ракета принадлежи на полския специалист в региона на артилерията Казимир Семенович, който през 1650 година разгласява книга, наречена Artis Magnae Artilleriae Pars Prima, която също разказва построяването на ракети.В същото време, изображенията на галактическите технологии съмнително наподобяват на рисунки от Ръкописа на Сибиу. Следователно, може да се допусна, че или Семенович е плагиатствал, или и той, и неговият предходник Хаас са взели информация от едни и същи източници.

 3 3 389x600 - Космически технологии и ракети са съществували още в древността
Описаната в двете книги структура с цилиндрична камера, цялостна с прахово гориво, с островръх отвор за последователно увеличение на горивната повърхност, продължава да се употребява в ракетната техника.В същото време, в описанията на Хаас и Семенович изцяло липсват каквито и да било средства за стабилизиране на полета на ракетата, което допуска, че това е единствено идея, а не фактически управление за ракетна просвета.Възможно е Хаас да е знаел по какъв начин да построява ракети на процедура, само че в действителност да не го е желал, защото те биха могли да се употребяват за военни цели.Ръкописът съдържа следното благопожелание:„ Но моят съвет е повече мир, в сравнение с война, оставете оръжията си под покрива, патрони не стреляйте, барутът не гори влажен, тъй че запазете парите си, оръжейникът — живота си. Това е съветът, който Конрад Хаас ви дава. ”Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР