Космическата надпревара започна през 50-те и 60-те години на миналия

...
Космическата надпревара започна през 50-те и 60-те години на миналия
Коментари Харесай

Евтиният начин за пътуване в космоса

Космическата конкуренция стартира през 50-те и 60-те години на предишния век. За първи път двете най-велики сили започнаха да показват научните триумфи. В последните няколко години ще открием, че галактическата конкуренция събира невероятна мощ и продължава да ни изненадва с най-различна нова технология. Не е мъчно да забележим, че Русия създаде мотор, с който твърди, че ще стигне до Марс, изпратихме най-различни сонди до алената планета и още доста други детайлности. За галактическите запалянковци, това е едно от най-прекрасните времена.

В този миг ще открием, че галактическият туризъм е специфична алтернатива за милионери, само че в следствие цената се промени и през днешния ден това наслаждение е надалеч по-достъпно за необятната публика. В предишното цената за посещаване обиколката към космоса беше за сумата от 250 000 $. Разходка до интернационална галактическа станция е от сумата за 35 000 $ на вечер, само че отиването до там коства още 50 милиона $. Цените не са за всеки, само че можем да открием положителни други възможности, с цел да разберем какво е възприятието да бъдем в космоса.

Може да усетите удоволствието от безтегловност благодарение на полет в нулева гравитация. Симулацията става допустима благодарение на компании като Zero-G и AirZeroG – тази съответно е позиционирана в Европа. Оказва се, че в случай че водачът лети по избран метод, може умерено да симулира гравитацията на Марс, тази на Луната и нулевата гравитация. Макар и механически нулевата да не е тъкмо такава, каквато се показва в действителност, индикаторите са задоволително близки, с цел да го разрешат. Тоест в границите на няколко секунди в действителност имате опцията да летите и да се реете умерено във въздуха, само че би трябвало да знаете, че мнозина не остават изключително очаровани от концепцията. Подобни полети се правят оценка на скромната сума от 6700 до 9500 $. Като самите полети се организират в разнообразни интервали по време на годината.

Ако желаете да посетите Марс, не е наложително да чакате Илон Мъск да направи совалките. Дори не е несъмнено и самото събитие. В Испания ще открием съществуването на по този начин наречената Астроландия – основана особено по модел на NASA, допускащ на всички туристи да се пренесат на алената планета. Астроландия е основана напълно в пещера и въпреки да няма по какъв начин да влияем на гравитацията, доста посетители могат да си показват базисния живот и благодарение на прожектори да схванат по какъв начин ще се сменят денонощно и по какъв начин ще наподобява цялата галактическа станция. Може би това не е толкоз неприятна концепция, откакто има доста мераклии, които да стигнат до тази локация. Обикновено там се изпращат и доста експерти, които да прекарат известно време и да се опитат да оцелеят в среда на изолираност. Сумата за това наслаждение е към 6000 евро, като включва месец тренировки, както и 3 дни в самата капсула/пещера.

Ако сте гледали американските комедии, доста от децата мечтаеха да отидат на „ Космически лагер “, казусът е, че през 80-те години е много скъпо наслаждение даже за американците. Оказва се, че с изключение на детски център, има подготвителна стратегия и за възрастни – т.е. за децата, които в този момент желаят да се насладят на това прекарване. Едноседмичната подготовка дава визия за базовите полети, животът в совалка и още доста други детайлности. Космическата тоалетна не се употребява, само че това не значи по никакъв метод, че човек не може да открие някои разновидности за деяние.

Това може би е и най-скромният вид, заради простата причина, че се заплащат сред 200-300 $, както и 150 $ за подводна задача, където се симулира нулева гравитация. И в случай че Съединени американски щати е прекомерно далечна дестинация,  можем да открием, че съществува Звезден град в Русия. Записването включва даже опция за посещаване на галактическата станция в Байконур, Казахстан, както и наличие при изстрелването на ракети. Участниците могат да схванат по какъв начин се ръководи галактически транспортен съд „ Съюз “ в симулатор, да се въртят в центрофугата и да демонстрират още доста красиви разновидности за основаването на едно доста същинско предизвикателство. Ценовата оферта на руснаците идва при интерес и поръчка и на база желанията и визитите се приготвя последната оферта.

Китай също има симулатор на Марс. Смята се за един от най-големите галактически центрове, като е позициониран в пустинята Гоби. Китайската просветителна система е оставила вратите отворени за хората, които имат намерение да летят до Марс и да го колонизират. За жал няма по какъв начин да бъдете позволени, тъй като симулаторът е непокътнат единствено и само за китайски жители.

Снимки: Wikipedia

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР