Кошмарът с контузии в Ливърпул продължава, след като стана ясно,

...
Кошмарът с контузии в Ливърпул продължава, след като стана ясно,
Коментари Харесай

Кошмарът на Ливърпул няма край - още един основен играч в отбрана е с контузия

Кошмарът с травми в Ливърпул продължава, откакто стана ясно, че още един главен състезател в защитата на отбора е получил контузия. Този път става дума за левия бек Андрю Робъртсън. Той е получил травма в ахилеса по време на решаващия мач на Шотландия за класиране на Евро 2020 със Сърбия. Както е известно, шотландците излъгаха балканците след осъществяване на дузпи.

Все още не е ясно какъв брой сериозна е травмата на Анди Робъртсън, само че той отпадна от състава на " гайдарите " за днешния дуел от шампионата Лига на нациите със Словакия.

Това е следващ удар по Ливърпул и мениджъра Юрген Клоп, защото на процедура всички съществени бранители на мърсисайдци, като изключим централния защитник Жоел Матип, към този момент са контузени и някои от тях ще са навън за дълго време. Най-тежко е ситуацията на главната фигура в сърцето на защитата Вирджил ван Дайк. Нидерландецът получи тежка травма в коляното при започване на дербито с Евертън и е доста евентуално да не се завърне в игра този сезон.

Партньорът на Ван Дайк в центъра на отбраната Джо Гомес неотдавна също получи тежка контузия в коляното и не е несъмнено, че ще може да играе повече този сезон, а десният бек Трент Александър-Арнолд ще отсъства от терените към 4 седмици, откакто получи контузия в прасеца в дербито с Манчестър Сити. Халфът Фабиньо, който сподели, че може да се оправя чудесно като централен защитник, също е с контузия, само че се чака да се завърне в игра след паузата поради мачовете на националните тимове. Резервният ляв бек Костас Цимикас също до неотдавна лекуваше контузия, само че би трябвало към този момент да е подготвен за игра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР