Корупцията убива и всичко, което трябва, ще бъде направено, за

...
Корупцията убива и всичко, което трябва, ще бъде направено, за
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Корупцията убива и всичко, което трябва, ще бъде направено, за да бъде спряна

Корупцията убива и всичко, което би трябвало, ще бъде направено, с цел да бъде спряна. Това сподели депутатът от "Продължаваме Промяната " (ПП) Настимир Ананиев в изявление от парламентарната естрада по време на дебата по вота на съмнение към държавното управление, съобщи Българска телеграфна агенция.

Ананиев разяснява, че корупционният риск е бил оценен като най-голям в Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) .

По думите му това е по този начин, тъй като там "са се случвали ужасни безчинства по отношение на пътното строителство ".

Депутатът от Политическа партия твърди, че през последните 10 години качеството на пътищата не е било положително.

"Това може да го кажете всички, които ползвате пътищата и знаете по какъв метод се е строило

- безконтролно, тъй като се е крадяло и са загивали български жители по пътищата в цяла България поради тази корупция ", сподели още Ананиев.

Преди изявлението на депутата от Политическа партия министър председателят Кирил Петков и вицепремиерът

и министър на районното развиване и благоустройството в оставка Гроздан Караджов си разменяха реплики по отношение на парите за поддръжката за пътища и за пътностроителните компании.

Днес Народното събрание заседава изключително. Единствената точка в дневния ред на депутатите е планът на решение за гласоподаване на избор на съмнение към държавното управление на министър-председателя Кирил Петков. Днес се състоят разискванията по импортираното от парламентарната група на ГЕРБ-СДС предложение. Опозицията разгласи преди седмица, че вотът е за неуспеха на държавното управление във финансово – икономическата политика.

Според правилника на Народното събрание гласуването се състои не по-рано от 24 часа след привършване на дебата. Проектът за решение се счита за признат, когато за него са дали своят вот повече от половината от всички народни представители. При отменяне на предложение за съмнение на Министерския съвет ново предложение за съмнение на същото съображение не може да бъде направено в идващите 6 месеца.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР