Корупцията е най-големият проблем на Западните Балкани, каза специалният пратеник

...
Корупцията е най-големият проблем на Западните Балкани, каза специалният пратеник
Коментари Харесай

Ескобар: Корупцията е най-големият проблем на Западните Балкани

Корупцията е най-големият проблем на Западните Балкани, сподели специфичният делегат на Съединени американски щати за Западните Балкани Габриел Ескобар, добавяйки, че Съединените щати ще продължат да употребяват всички налични принадлежности, в това число наказания, с цел да санкционират дестабилизиращи участници.

„ Корупцията е рак, който подкопава вярата на жителите в демокрацията, понижава инстинкта за нововъведения и креативност и за нея се харчат така и така нищожни бюджети, което понижава вложенията. Талантът на цели генерации се пропилява “, сподели Ескобар пред „ Дневни аваз “.

Той добави, че това плаши вложителите, добавяйки, че Съединените щати се ангажират да предизвикват отчетността, както и да се застъпват за санкции за забърканите в корупцията в Западните Балкани и по света.

„ Съединени американски щати ще продължат да употребяват всички налични принадлежности, в това число наказания, с цел да санкционират злонамерени и дестабилизиращи участници, както и организациите и фирмите, които ги поддържат “, сподели Ескобар.

Според него младежите напущат Западните Балкани, с цел да търсят работа и благоприятни условия в други страни.

" Те го вършат, тъй като няма задоволително благоприятни условия за тях в техните страни. Време е на тези младежи да се даде опция да употребяват своята сила и въображение “, заключи Ескобар, представен от БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР