Корупционните чекмеджета в ГЕРБ са отворени – шайката е решила

...
Корупционните чекмеджета в ГЕРБ са отворени – шайката е решила
Коментари Харесай

Чекмеджетата са отворени! ГЕРБ ударно купува сайтове за пропаганда

Корупционните чекмеджета в ГЕРБ са отворени – шайката е решила да вложи луди кинти за изборите на 2 октомври, като непосредствено изкупи позакъсали медии, вместо да заплаща публично и под масата за рекламни дописки.

Пример – публично беше завършена договорката, с която „ Фокус “ купи „ Пловдив24 “. Всичко е законно, единствено дето уеб сайтът и радиото от предишните избори са благосъстоятелност на кръга „ Красен Кралев “, написа „ Галерия “.

Корпулентният някогашен състезателен министър е фамозен с владението на многочислени медии, които са на загуба, само че бълват агитация. „ Фокус “ е изкупила официално цяла група уеб сайтове с името на град и „ 24 “ по-късно, не че някой ги чете.

Реклама

Всъщност „ Пловдив24 “ и до момента беше доближен на ГЕРБ, ръководеше се непряко от Иван Тотев, проваления някогашен кмет на Пловдив и народен представител на Бойко Борисов, станал за посмешище с прякора Мамин Ваньо.

Битката на медийния пазар върви под повърхността. ГЕРБ импровизирано стои зад назначенията на някои кореспонденти във водещи медии, научи „ Галерия “. Партията на Бойко Борисов държи на процедура посредством Георги Харизанов – Жоро Тръбата и канал, претендиращ да е филиал на фамозна интернационална телевизия.

Интересно е, че измежду уеб сайтове и вестници върви борба за любовта не на Бойко, а на Ахмед Доган. Главният редактор на „ Стандарт “, да вземем за пример, се хвалила наляво и надясно, че е сивият ПР кардинал на Движение за права и свободи в почналата към този момент акция.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР