Корпоративни гиганти, като Estee Lauder, L'Oreal и Coty, доминират на

...
Корпоративни гиганти, като Estee Lauder, L'Oreal и Coty, доминират на
Коментари Харесай

Защо големите марки парфюми губят притегателната си сила

Корпоративни колоси, като Estee Lauder, L'Oreal и Coty, преобладават на пазара за парфюми, само че дали това ще се промени?

„ Всичко мирише еднообразно – хората се отегчават от огромните марки и желаят нещо друго “, споделя пред Военновъздушни сили Ник Стюард, създател на новата марка парфюми Gallivant в Лондон.

Той е уверен, че има възходящ вкус за „ нещо по-лично, което другите хора не имат “. Стюард решил да сътвори лична компания след няколко години като креативен шеф на парижката парфюмерийна компания L'Artisan Parfumeur.

„ Исках да направя нещо мъдро и забавно, без празни приказки, съсредоточавайки се върху най-хубавите материали “, споделя Стюард. Сега той продава парфюмите си онлайн и посредством специфични магазини в Съединени американски щати, Италия, Германия и даже Австралия.

Линията Gallivant от унисекс парфюми е въодушевена от и кръстена на градове, като Тел Авив и Лондон. Ароматите са пакетирани в 30-милилитрови шишета, които могат да се транспортират в самолета, и са по-малки от общоприетите размери в промишлеността.

Виж повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР