Коронавирусът постави нащрек китайските власти, чиито мерки засегнаха и любителите

...
Коронавирусът постави нащрек китайските власти, чиито мерки засегнаха и любителите
Коментари Харесай

Да пробягаш маратон вкъщи: как коронавирусът се отрази на китайските бегачи

Коронавирусът сложи нащрек китайските управляващи, чиито ограничения засегнаха и феновете на бягането. Някои от тях откриха ексцентричен метод да се пригодят към обстановката и да заобиколят карантината и възбраната за излизане в някои области.

Това докара до взрив на известията за пробягване на маратони... у дома.

Шанцу Пан е измежду хората, решили да запазят форма, бягайки в жилището си, оповестява осведомителната организация " Синхуа ". Импровизираното му " трасе " се състояло в пространството сред две маси за масаж. В продължение на близо 5 часа Пан е направил 6450 " обиколки ".

" Не съм излизал от доста дни и през днешния ден не мога повече да седнал съм. Нека да вършим обиколки към двете маси за масаж в стаята. Да, една обиколка е към 8 метра и аз пробягах 50 км за 4.48:44 часа, изпотих се крепко и се усещам добре ", написа в " Туитър " Пан, който живее на 500 км от епицентъра на епидемията в Ухан.

Неговият образец беше последван от други състезатели с спонтанни бягания вкъщи. Манията за бягането на маратони у дома се придвижи в обществените мрежи в Китай, където към този момент се провеждат общи сесии.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Китайският ковид (83)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР