Коронавирусът достигна почти всяко крайче на света за броени месеци.

...
Коронавирусът достигна почти всяко крайче на света за броени месеци.
Коментари Харесай

Кризата с коронавируса - видяна от Нострадамус, Ванга и гадателката на Берлускони! А лечението?

Коронавирусът доближи съвсем всяко крайче на света за броени месеци. Изключително инфектиран, доста хора повярваха в тайни теории за неговия генезис и цел.

Виж още: Коронавирусът - интрига или непотребна блъсканица? Версиите на известните българи

Оказва се обаче, че и Ванга, и Нострадамус са предрекли ковид. Или най-малко това настояват английският Express и австрийският Kosmo.

Виж още: Наши VIP-ове обезпокоени от ковид - Нора Недкова пие медикаменти, Галин е покъртен от страната

Преди повече от 500 години Нострадамус предсказва " велика чума ". Тогава той написа, че тя ще тръгне от морски град, само че хората през днешния ден поясняват тези думи като отнасящи се за пазара за морски храни в Ухат.

Виж още: Въпреки ковид: Николета отиде в Милано за седмицата на модата, снима се с Филип Плейн

В съветските електронни медии към този момент се появиха изказвания, че българската пророчица Ванга е предрекла ковид. Тя описала още през 60-е години болестта като опустошителна. Уви, съгласно нея лекарството няма да бъде намерено скоро - най-рано година след първия случай.

Виж още: Коронавирусът и международните звезди! Пътуване с защитни ограничения или същинска суматоха?

Предсказание за ковид направи и Теодора Стефанова, известна като гадателката на Берлускони. Според нея България е богоизбрана страна и ще има не повече от 2 случая на заболяването у нас.

Според нея България бързо ще се оправи със обстановката, а до лятото светът ще се оправи с епидемията и заболяването. Тогава в Америка ще се открие вълшебното лекарство, само че много хора ще бъдат наранени от вируса.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР