Коронавирус кризата причини много главоболия на стотицихиляди хора и тук

...
Коронавирус кризата причини много главоболия на стотицихиляди хора и тук
Коментари Харесай

Край на кризата! Константин с ново возило - похвали се с автомобил за стотици хиляди

Коронавирус рецесията аргументи доста главоболия на стотицихиляди хора и тук даже не приказваме за заболяването, а за икономическите последици, които тя донесе. 

Сред най-засегнатите бяха заетите в развлекателната промишленост и в частност - нощните заведения и клубове. Е, очевидно нещата към този момент се възстановяват, защото забелязахме, че поп-фолк изпълнителят и притежател на дискотека Константин има нова облага.

Виж още: Изненада! Поли Генова е бременна за втори път 

В свои story-та изпълнителят сподели по какъв начин маха защитни фолиа на чисто нов автомобил. Става въпрос за Maybach, който от фрагментите също проличава, че возилото е в бяло. На късото видео се вижда и женски крайник, евентуално на брачната половинка му Надя.

Виж още: Без спирачки: Моника Валериева завърта главите на мъжете в непозната страна 

 Изображение: https://www.instagram.com/konstantin_official7/

 

Само преди година Константин пък разгласи две други коли за обмен. Тогава поради обстановката в страната със затворени заведения и липса на участия мнозина заподозряха, че артистът има финансови усложнения. Е, очевидно просто подменя автопарка. 

Виж още: Краят на една обич? Какво се случва с Дани и Дени от " Един за различен " и разграничени ли са?

Самият Константин евентуално напълно скоро ще пусне нещо ново, което ще се трансформира в шлагер на лятото. Засега последната ария, в която взима присъединяване, е дует с Лидия от зимата. Иначе по всичко проличава, че изпълнителят прекарва лятото си добре. Само вижте тази фотография с приятеля му Фънки:

Изображение: https://www.instagram.com/konstantin_official7/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР