Корнелия Нинова. Снимка: БСП Очевидно от вчера досегашната сглобка разчиства сметките

...
Корнелия Нинова. Снимка: БСП
Очевидно от вчера досегашната сглобка разчиства сметките
Коментари Харесай

Нинова за великденските добавки: 100 лева за пенсионерите с минимална пенсия, 50 лева за другите

Корнелия Нинова. Снимка: Българска социалистическа партия

„ Очевидно от през вчерашния ден досегашната сглобка разчиства сметките между тях, унищожават и последните останки от държавността “ , съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто. На въпрос дали протичащото се има нещо общо с идните избори тя отговори, „ несъмнено “.

„ Почти не намирам думи в българския език, с цел да опиша отношението сред тези хора. Лицемерие, предизборна борба някаква “ , разяснява тя.

По мотив предложенията за великденските добавки , Никова разяснява, че има заплаха те да не съберат кворум. Тя акцентира:

„ Тя означи, че това е сериозен риск поради основаните несъгласия. “

Лидерът на Българска социалистическа партия разгласи, че са разговаряли с други групи, с цел да предложат работещ вид. Те ще търсят поддръжка от всички, с цел да възстановят великденските надбавки.

„ Ние ще предложим на всички пенсионери до минималната пенсия по 100 лв. великденска добавка, а над минималната пенсия по 50 лв. за всички. Целта ни е да помогнем на всички пенсионери, само че да бъде заслужено “, сподели Нинова.

Нинова посочи, че оферират парите за това да бъдат обезпечени посредством трансфер от централния бюджет към бюджета на ДОО , тъй като там парите ги няма.

Зелена светлина? Ще има ли добавки за Великден за пенсионерите?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР