Динамично ще е времето, ще вали и утре до обяд

...
Динамично ще е времето, ще вали и утре до обяд
Коментари Харесай

В очакване на Великден: Ще вали ли в събота срещу неделя?

„ Динамично ще е времето, ще вали и на следващия ден до обяд над цялата страна. Има лъч на вяра, навръх Великден и първата половина на Гергьовден ще има слънце. “ Това сподели климатологът проф. Георги Рачев.

От неделя се чака да нахлуе топъл въздух и в понеделник да има покачване на температурите до 24 градуса.

Днес и на следващия ден ще е хладно, а в събота против неделя през нощта ще духа лек вятър и ще е до 10 градуса, само че няма да вали, сподели още Рачев.

 Промени в придвижването за Възкресение Христово в София България 2 мин. Промени в придвижването за Възкресение Христово в София  Страстната седмица: Какви са традициите ден по ден? България 7 мин. Страстната седмица: Какви са традициите ден по ден?  Времето през Страстната седмица: До петък слънчево, за Великден – дъжд и гръмотевици България 2 мин. Времето през Страстната седмица: До петък слънчево, за Великден – дъжд и гръмотевици  Какво ще е времето по великденските празници? Тази сутрин 2 мин. Какво ще е времето по великденските празници?  Промени в придвижването за Възкресение Христово в София България 2 мин. Промени в придвижването за Възкресение Христово в София  Страстната седмица: Какви са традициите ден по ден? България 7 мин. Страстната седмица: Какви са традициите ден по ден?  Времето през Страстната седмица: До петък слънчево, за Великден – дъжд и гръмотевици България 2 мин. Времето през Страстната седмица: До петък слънчево, за Великден – дъжд и гръмотевици  Какво ще е времето по великденските празници? Тази сутрин 2 мин. Какво ще е времето по великденските празници?

На Великден има възможност да гърми и превали. Времето ще е динамично - ще има и слънце, и дъжд, а температурните амплитуди ще са огромни - от 10 до 25 градуса.

Проф. Рачев не предлага да се върви в планините над 2000 м, тъй като там ще превалява сняг. А в Банско се чакат и дъжд.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР