Корнелия Нинова рязко се оттегли от преговорите с първия мандат

...
Корнелия Нинова рязко се оттегли от преговорите с първия мандат
Коментари Харесай

Певец от ДеБъ изпя Нинова! Вижте какво й е причинил главният прокурор с папката по главата

„ Корнелия Нинова внезапно се отдръпна от договарянията с първия мандат в деня, в който основният прокурор излезе с трогателно слово. Тя взе внезапен завой. Не бих изключил на нея също да са ѝ споделили, че може нещо да ѝ се случи. Видно е, че основният прокурор работи с този набор от принадлежности “. Това сподели за „ Денят онлайн “ по Нова нюз Стоян Михалев, народен представител от ПП-ДБ.
„ Години се повтаряше за ролята ѝ в приватизационния развой, какъв брой му е да извадят някаква директория. Българският парламент не може да бъде пленник на квазиполитически основен прокурор, който сега се изявява като бащица на нацията. Разбрахме, че ще има особено послание към нацията, то президентът няма. Бих потърсил аргументите за неговата интензивност в президентството. Прокуратурата е проспала последните 2-3 години “, разяснява той.
Според него под правосъдна промяна ПП-ДБ не са имали поради отмъщение, а правдивост и правораздаване.
„ Не считаме да се откажем, тъй като някой желае да саботира процеса. За нас основна цел са конституционните промени. Съдът не трябва да е подвластен от олигархични кръгове. Искаме заем на време, а не на доверие. Не можем да си представим, че ГЕРБ са повярвали в нас или ние в тях, по тази причина ни е нужно време да осъществяваме целите си “, съобщи Михалев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР