Корнелия Нинова разкри по бТВ пазарлък от страна на Кирил

...
Корнелия Нинова разкри по бТВ пазарлък от страна на Кирил
Коментари Харесай

Нинова: Кирил Петков ми каза – оттеглете хартиената бюлетина и ще подкрепим Вигенин за председател на НС

Корнелия Нинова разкри по бТВ пазарлък от страна на Кирил Петков по тематиката с хартиената бюлетина. Българска социалистическа партия прокараха концепцията за връщане на хартията във вота като чака поддръжка на Движение за права и свободи, ГЕРБ и БВ.

Темата обаче е станала мотив Кирил Петков от Политическа партия да предложи договорка – влетял на председателски съвет и декларирал: „ Оттеглете си измененията в Избирателния кодекс и тогава ще подкрепим Кристиан Вигенин за първия пост в Народно събрание ”.

„ Когато предложихме хартиените бюлетини, реакцията беше напряко истерична. Буди подозрение. Това ли е най-страшното – хартиеното гласоподаване. Навсякъде се шушука, че машините може да трансформират вота. Къде е инспекцията на машините, които изписаха „ Дневникът е фалшифициран ”? Ние единствено за няколко знаем. Може да е имало и други. Машинното гласоподаване лимитира конституционното право. Ние желаеме хората да имат избор, по тази причина предлагаме смесено гласоподаване ”, сподели водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР