Корнелия Нинова овладя ситуацията и запази хладнокръвие пред БНТ, когато

...
Корнелия Нинова овладя ситуацията и запази хладнокръвие пред БНТ, когато
Коментари Харесай

Журналист: Чест прави на Нинова, че нито се поддаде, нито се предаде

 Корнелия Нинова овладя обстановката и резервира самообладание пред Българска национална телевизия, когато протестиращи блокираха държавната медия. Това разяснява в предаването " Антидот “ на Българска свободна телевизия журналистът Гергана Кьосева. " Искала е дори да приказва с протестиращите, само че служителите на реда са я посъветвали да не го прави “, посочи Кьосева. Тя е дълготраен публицист и ръководител на Българска социалистическа партия – Бояна.

“Не считам за добър звук постъпката на протестиращите пред Българска национална телевизия. Не знам дали са знаели, че с изключение на Дариткова, в постройката на малкия екран е била и Корнелия Нинова. Не знам дали е било случай или целеустремено деяние, само че на протестиращите не им прави чест постъпката против две дами ", безапелационна е Кьосева. 

" Чест й прави на Нинова, че за толкоз години си резервира позицията и нито се поддаде, нито се съобщи на какъвто и да било напън, какъвто имаше над нея, освен това доста огромен. ", разяснява още журналистката. 

Тя не скри насладата си, че толкоз младежи са взели присъединяване в тазгодишното честване на Бузлуджа, преместено на жълтите павета. " Тези младежи са новото лице на партията, живото доказателство, че Българска социалистическа партия е действителна опция. Отвратена съм от Каракачанов и от Валери Симеонов, тези хора не се държат като българи ", добави още председателката на Българска социалистическа партия в Бояна. 

Кьосева съобщи, че в нейния изборен регион има доста проблеми, насъбрани през годините, които обаче няма да се решат в границите на това държавно управление и посредством тази власт. 

Според Гергана Кьосева Българска социалистическа партия се оправя доста добре в обстановката на общонационални митинги и съумява да се държи доста уравновесено. Има и доста искащи измежду младежите да вземат участие в Българска социалистическа партия, сподели тя пред ефира на Българска свободна телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР