Корнелия Нинова отчете постигнатото от партията в нейния мандат като

...
Корнелия Нинова отчете постигнатото от партията в нейния мандат като
Коментари Харесай

Нинова: Съдбата на БСП ще се решава само и единствено от членовете на партията

Корнелия Нинова регистрира постигнатото от партията в нейния мандат като ръководител пред членове на Българска социалистическа партия и нейни покровители в акцията и за втори мандат в регион " Красно село " в София.
" Каквото дадох обещание - го направих ", съобщи Нинова пред цялостната зала.
" Заедно с вас подвигнах партията на крайници , спечелихме президентските избори, увеличихме депутатите от 38 на 80, увеличихме евродепутатите, кметовете и общинските съветници. Направих смяна вътре в партията - мандатност за депутати, за ръководител на партията и директен избор от всички членове.
 Иван Гарелов: Корнелия Нинова е най-последователният съперник на властта Иван Гарелов: Корнелия Нинова е най-последователният съперник на властта
“Корнелия Нинова принуди съперниците си вътре в партията да се самопобедят “, безапелационен е известният публицист Иван Гарел...
Открих дълго чакана наша телевизия.
Най-трудна ми беше борбата със задкулисието в страната и вътре в партията . То е един от най-големите пороци на прехода, поради които през днешния ден хиляди българи стачкуват по площадите. Заставам пред вас с намерено лице, тъй като четири години повеждам тази борба и нито за момент не ви предадох, за пост или персонална полза “ искрено уточни Корнелия Нинова.
„ Но това противоборство не е завършило. Ако преди 4 години бяхме сами, в този момент сме дружно с хилядите хора, които желаят смяна . Сега ние българските социалисти решаваме ще продължим ли по този път. Това решение минава през директния избор на ръководител. Гласувайте свободно и самоуверено за който желаете. Но бъдете дейни и не се поддавайте на внушения “, прикани съпартийците си Нинова.
Лидерът на столетницата разкри: „ От структурите ни във Велико Търново, Враца, Стара Загора, Пазарджик и други области идват сигнали, че членове и деятели на Движение за права и свободи се намесват в процесите вътре в партията . Един от претендентите ни за ръководител пък призна в ефир, че се е срещал с техен представител да уговаря поддръжка за кметове, без да е упълномощаван за такава среща от който и да е орган на партията. Искам да съм ясна пред вас - ориста на Българска социалистическа партия ще се взема решение единствено и само от членовете на Българска социалистическа партия. Аз съм поръчител за това. Докато съм ръководител, а съм подобен до избора на нов, няма да разреша различен с изключение на българските социалисти да вземат решенията в партията. Днес тези решения са основни за бъдещето на България. Вярвам във вашата мъдрост и честност. Благодаря ви за всичко, което постигнахме дружно. Продължаваме напред ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР