Корнелия Нинова обвини правителството, че е изолирало президента по време

...
Корнелия Нинова обвини правителството, че е изолирало президента по време
Коментари Харесай

Корнелия Нинова обвини кабинета, че изолирали президента по време на председателството

Корнелия Нинова упрекна държавното управление, че е изолирало президента по време на европредседателството.

„ Изолирахте президентската институция. Президентът Радев се опита да компенсира това, което българското държавното управление не направи. Вие не пропуснахте да го охулите даже и за това”, сподели Нинова от парламентарната естрада след доклада на премиера Борисов на миналото председателство.

Бойко Борисов: Европредседателството беше тестване за европейската ни еднаквост Той регистрира, че слоганът „ Съединението прави силата ” е смисълът на европейската идея.

„ Премиерът и държавното управление не осигуриха консенсус на българските институции, не активизираха национална сила и резултатът ще е увеличаващ се евроскептицизъм”, разяснява още Нинова.

По думите ѝ Народното събрание също останал на страна от процесите по време на председателството.

Снимка: Ладислав Цветков

Тя добави, че ръководещите не съумели да приобщят правосъдната власт и Неправителствени организации бранша. „ Стигнахме до там, че съдружен сътрудник в държавното управление и ръководител на партия да се оплаче обществено, че не е канен на събитието на държавното управление. Това не е съгласие”, разяснява Нинова.

„ Българска социалистическа партия прави оценка председателството като доста добра форма и организация, само че със едва политическо наличие и резултати”, заключи Нинова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР