Корнелия Нинова не съм я чул да дава нареждане на

...
Корнелия Нинова не съм я чул да дава нареждане на
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Не преврати и фалшиви новини, а гражданите ще изхвърлят ГЕРБ от властта



" Корнелия Нинова не съм я чул да дава разпореждане на парламентарната група, камо ли на протестиращи. Това, че мястото на водача на опозицията е там, измежду хората, е неоспорим факт. Къде другаде е мястото на водача на опозицията, в случай че не измежду хората, когато страната не си прави работата? Хората сами излизат. Стада на Корнелия Нинова не са убити. Убити са стадата на тези хора, които живеят там. “ Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски в предаването " Неделя 150 " в коментар по тематиката дали Корнелия Нинова като водач на опозицията провежда митинги на животновъдите поради чумата по овцете и козите в Странджа.

Относно изказванията на ГЕРБ за мозъчни центрове за подправени вести, измежду които и подобен на " Позитано " в централата на Българска социалистическа партия, Георги Свиленски уточни:

" Аз съм изумен на тези изказвания за някакви офанзиви, за някакви преврати в страната. Не, тях ще ги изхвърлят българските жители от властта, а Българска социалистическа партия ще помогне. Никой не би трябвало да се учудва, че Българска социалистическа партия работи, по тази причина ГЕРБ час по-скоро да освободи ръководството на страната. Не виждам безусловно никакви подправени вести, които да са излезли от Българска социалистическа партия. Сега те могат да стоят зад всевъзможни тайни теории. Президент, Българска социалистическа партия, евентуално ще вкарат и правосъдната система, несъмнено Комисия за защита на конкуренцията ще кажат, че е част от този концерн с решението за ЧЕЗ. Само че Комисия за защита на конкуренцията, нали знаете, че е самостоятелен орган и няма по какъв начин Българска социалистическа партия да го ръководи. Това са техни фойерверки, техни хвърляния, с цел да се замъгляват действителната конюнктура, действителните проблеми, да се замъглят проблемите в Ямболско, където на хората им избиха животните, да се замъгли през вчерашния ден нашето показване на визията за България. И тъй като няма с какво да го създадат - нямат обстоятелства, нямат някакви начинания, вземат двама депутати или един народен представител и един някогашен народен представител и стартират да приказват небивалици по техните трибунки. "

Визирайки изказванията на Антон Тодоров и Тома Биков, Свиленски прикани още службите да схванат " кой, по кое време, къде и дали е провел прелом в страната ".

За показаната през вчерашния ден Визия за България на Българска социалистическа партия Георги Свиленски посочи:
" Досега какво се прави - дойдат избори, един месец преди избори всяка партия написва някакви стратегии, съумява да убеди или да заблуди избран кръг от обществото, след което стартира да ръководи, не извършва тези стратегии, нямаме визията, не знаем какво ще се случи две, три, пет, 15 години напред, стопанската система ни какви браншове ще развива, образованието ни какви експерти ще създава, който и да е от университетите от каквито студенти има потребност - като численост да получават дотацията... И по-късно се чудим какво да ги вършим тези хора. Регионалното развиване - имаме фрапантно разминаване в районите. Имаме доста развити райони, имаме западнали райони. Трябва да създадем едно равнене на тези неравенства. Изобщо страната е доведена до такова положение, че би трябвало да се стартира в действителност от една дълготрайна визия, призната от оптимален брой български жители, а за какво не и партии, с цел да е ясно какво се случва. "

Цялото изявление е в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР