Корнелия Нинова не искаше Ваня Григорова за кандидат-кмет. Ваня стана

...
Корнелия Нинова не искаше Ваня Григорова за кандидат-кмет. Ваня стана
Коментари Харесай

Недялко Недялков: Ваня, вържи Корнелия до балотажа!

Корнелия Нинова не искаше Ваня Григорова за кандидат-кмет.

Ваня стана претендент макар Корнелия, поради ината на столичната организация на Българска социалистическа партия. Която от много време играе " контра " на председателката.

Сега Корнелия си присвоява триумфа и приказва от името на Ваня.

Търгува гласове със Слави.

Отказва гласове от ГЕРБ.

Ваня окей ли е с това?

Според мен тя би трябвало да бяга от Корнелия, както демон от тамян.

В противоположен случай ще отблъсне дясноконсервативни хора като мен, които биха я подкрепили, единствено и единствено с цел да противодействат на посткомуниста и джендър-милионер Васил Терзиев.

Корнелия Нинова е безспорен неуспех и шок, може да съсипе всяка другояче благородна идея. Сега призовала по места всички от Българска социалистическа партия да гласоподават против ГЕРБ, щото ГЕРБ били злото?!

А ППДБ положителното ли са? Не са ли те мандатоносителят и гръбнакът на кабинета? Каката отново желае да се врътне към киретата ли? Пореден пирует на великата костова приватизаторка ли следим?

Ваня, еманципирай се незабавно от Нинова! Или най-малко я вържи някъде до балотажа! Иначе ще гледаш " Московска " през крив макарон. Тя е индивидът, който най-вече се плаши, че ще станеш кмет на София, тъй като те разпознава като заплаха за стола си на " Позитано ". Ако би трябвало да бъде почтена, би призовала за поддръжка на...Терзиев, бас пипвам...
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР