Корнелия Нинова, която е причина за това мобилните оператори да

...
Корнелия Нинова, която е причина за това мобилните оператори да
Коментари Харесай

Манолова: Имаше един глас против реставрацията на ГЕРБ в Столична община

Корнелия Нинова , която е причина за това мобилните оператори да не престават да се възползват от клаузата „ едностранно покачваме цените на към този момент подписани контракти с консуматори “ , внезапно през вчерашния ден реши да заведе групов иск против това, означи Мая Манолова в ефира на „ NOVA NEWS “, добавяйки:

„ Тя беше министър на стопанската система, тя назначи шефа на КЗП и вместо през 2022 година да анулира тази уговорка на телекомите като неравноправна, в този момент ще води групови искове. В тази връзка предлагам и на КЕВР да заведе групов иск против себе си поради цените на водата, предлагам и на Топлофикация да го направи поради сметките за парно. “

Когато политиците и регулаторните органи не пазят хората , би трябвало цивилен обединения като „ Изправи се.БГ “ да го вършат, безапелационна е тя. Манолова прикани всички жители, които желаят да се включат в груповия иск на „ Изправи се.БГ “, да заповядат в офиса на гражданската платформа в София на пл. Славейков, №4а.

„ Подготвяме груповия иск от седмица, доколкото Нинова се сети през вчерашния ден, че не си е свършила работата като стопански министър и че в този момент ще бори с искове на жители монополите. Тогава призовавахме да бъдат озаптени мобилните оператори и тази уговорка трябваше да бъде пресечена “, безапелационна беше Манолова.

По мотив на обвиняванията на Георги Свиленски от Българска социалистическа партия в ефира на „ Българска национална телевизия “ в петък Манолова напомни, че единственият от 61 общински съветници , който гласоподава срещу оглавяването на част от най-ключовите комисии в Столичния общински съвет от ГЕРБ, е Войслав Тодоров от Политическа партия „ Изправи се България “.

Припомняме, че Тодоров единствен гласоподава срещу решението ГЕРБ да оглави комисията по бюджет и финанси, стопанската комисия, комисията по обучение и по просвета и комисията по вътрешна сигурност.

„ Ние от „ Изправи се България “ имаме изрично решение никаква поддръжка за претенденти на ГЕРБ, по тази причина нашият представител е дал своя вот ясно и намерено против оглавяването на комисиите от партията на Борисов “, съобщи Манолова.

Относно разтърсванията в сглобката тя уточни, че ПП-ДБ са притиснати в ъгъла.

„ Намират се в кръгова защита и Борисов и Пеевски постепенно и методично им стягат примката към врата, тъй че е идна опасността, в случай че не подвият опашка и не се съгласят външният министър да е от ГЕРБ, да бъдат изкарани на избори и завършени “, съобщи водачът на „ Изправи се България “.

Според нея те сами са се сложили в тази обстановка, защото предадоха митингите и продадоха гласоподавателите си с една цел – да влязат във властта . По думи на Манолова няма значение кой ще бъде министър на външните работи след ротацията, тъй като и единият, и другият организират идентична политика с идентичен рефрен „ Yes, sir “.

„ Докато претекстовете на единия са, че желае да попътува повече из света, тези на външната министърка от ГЕРБ са, че би трябвало да пази шефа си от „ оня “ лист. Затова аз се обзалагам, че в последна сметка външният министър ще бъде на ГЕРБ, а ПП-ДБ ще преглътнат и това, тъй като просто нямат различен избор. Те към този момент са в обстановка да избавят, каквото могат да спасят. Иначе ги чакат избори и разгром на изборите, с помощта на личното си държание “ , безапелационна беше Манолова.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР