Корнелия Нинова коментира мерките спрямо политическата ситуация в Още от

...
Корнелия Нинова коментира мерките спрямо политическата ситуация в Още от
Коментари Харесай

Нинова: Призовавам партиите да се обединим в национална доброволческа кампания, да се отвори държавният резерв

Корнелия Нинова разяснява ограниченията по отношение на политическата обстановка в " Още от деня " по Българска национална телевизия:

" Трябва да забележим какво сега би трябвало да се направи. Наистина лекарите са изтощени и изморени, приканвам водачите на другите партии, да се обединим в национална доброволческа акция. Да призовем за национална доброволческа акция, с цел да помогнем на лекарите. Да се обърнем към служебния кабинет да обезпечи финансиране, което сега липсва. Липсват респиротори, О2, медикаменти. Отдавна приказваме: отворете държавния запас и в случай че там ги има тези неща, осигурете ги на лечебните заведения. Ако ги няма, дано да потърсим и да осигурим уредите. Трябваше да се създадат коронавирус лечебни заведения и чисти лечебни заведения. 

Контролът върху ограниченията не е ефикасен. Поне да се съблюдават обикновените ограничения. Продължаваме да желаеме оставката на здравния министър, нещата се утежниха. 

Партииите би трябвало да загърбят желанието си за власт и постове. Има рецесии само че има и решения. Решението е постоянен кабинет и съответни стъпки. 

След 14-ти да формираме Народното събрание и да създадем постоянен кабинет. На хората би трябвало да подобрим приходите. " - разяснява алената лидерка. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР