Корнелия Нинова каза, че опитът за убийството на БСП е

...
Корнелия Нинова каза, че опитът за убийството на БСП е
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Опитът за убийство на БСП не успя, но опитът за самоубийство продължава

Корнелия Нинова сподели, че опитът за убийството на Българска социалистическа партия е несполучлив, само че опитът за самоубийството на Българска социалистическа партия продължава.

Това съобщи социологът Андрей Райчев пред bTV.

„ Няма да мине номера на „ остарелия състезател “ – там или партията ще почине, или ще се появят ново потомство политици като Зарков и Пеканов. Те могат да придадат на Българска социалистическа партия някакъв нов взор “, изясни той.

Според него най-хубавият вид за България е да се сформира експертен кабинет – нещо, което предлага от към три месеца и Христо Иванов.

Според него обаче „ Продължаваме промяната “ продължава да „ живее в някакъв празник “ и от партията не осъзнава, че те са една от партиите в Народното събрание.

„ Те би трябвало да запомнят, че на всеки идващ избор ще губят от ден на ден, а те си показват, че ще усилват поддръжката и ще живеят в условия на все по-голям празник. Бутилките с шампанско в партийната им централа обаче ще останат неотворени “, сподели още той.

Според него обаче „ Продължаваме промяната “ не трябва и да се подценяват. Той се надява, че тези млади и амбициозни политици ще се осъзнаят, тъй като са „ умни момчета “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР