Корнелия Нинова като парламентарна манекенка си прави пиар с мъките

...
Корнелия Нинова като парламентарна манекенка си прави пиар с мъките
Коментари Харесай

Страшен скандал! Рашидов нахока Нинова, че си прави пиар с мъката на хората като парламентарна манекенка, БСП поиска прогонването на Караянчева от НС

Корнелия Нинова като парламентарна манекенка си прави пиар с тъгите на хората. Това сподели от трибуната на Народното събрание депутатът от ГЕРБ и ръководител на парламентарната комисия по просвета и медии Вежди Рашидов, който прочете декларация от името на парламентарната група.

" Радвам се, че представителите на Българска социалистическа партия са повече от 20 души. Взимам думата във връзка офанзивите против ГЕРБ поради непрекъснатите и нелепи изцепки по време на ваканцията. Не знам с какво право левите депутати си разрешават да насочат рецензии и обществено да жигосат ръководещите от ГЕРБ с думите „ тайфа крадци “.

Кои сте вие да ни осъждате всички на гражданска гибел? Това е неприемлива клюка. Като два мандата министър на ГЕРБ се усещам обиден. Като част от това ръководство рапортувам, че е направена театрална промяна и залите в този момент са цялостни, реконструирани са театърът във Варна, в Бургас, Сатиричния спектакъл, Операта в Бургас и други “, сподели още Рашидов.

По думите му по време на ръководството на ГЕРБ са обезпечени повече от 2 млн. лева за българските библиотеки и 5 млн. лева за българското кино. „ А вие, г-жо Нинова, може ли като парламентарна манекенка да си вършиме пиар с тъгите на хората? Аз познавам една друга тайфа – тайфа, която участваше в бандитската приватизация, тайфа, която ограби страната. Колко коства на българските данъкоплатци фотографията с Горан Брегович? Явно до момента не сте разбрали една простичка истина, че гений не се основава с пари, а се раждаш с него. Вашата експанзия, госпожа Нинова, наскърбява човешкото достолепие “, сподели още Рашидов. „ Лидерката на левицата, защото не може да пее и да написа, приказва бездарни стихове “, разяснява той.

" Спрете да се снимате с заболели хора. Само ви е ли жалите за починалите хора? Не, не сте. Спрете ", продължи Рашидов.

Лидерката на Българска социалистическа партия взе думата като разпали в допълнение пристрастеностите в Народното събрание.

" Това е доказателство за какво този парламент е изчерпал своята същина. Каква политика имаше в този документ? Имаше ненавист и персонални нападки към водача на опозицията. Когато се изправихме против вашата политика, си дадохме сметка какво вършим. На милиони българи. Спрете с ненавист, раздялите и опълчванията на българи против българи ", отвърна от трибуната Корнелия Нинова.

Тя за следващ път упрекна ГЕРБ в осъществяване на закононарушение към стопаните на животни в Странджа.

" Вие обидихте цяла парламентарна група и над 1 милион български гласоподаватели, по тази причина съм длъжна да ви санкционира по член 156 точна втора със забележка ", съобщи шефката на Народното събрание Цвета Караянчева.

" Аз не съм палач и апаш. Драгомир Стойнев може да приказва всичко, само че не и вие ", отвърна Рашидов на Нинова.

" Вие допуснахте безвластие в залата. което демонстрира, че сте неспособна да водите пленарното съвещание. Мисля, че вие самата би трябвало а напуснете ", отсече пък Драгомир Стойнев.

" Няма да напусна. Ще продължа да си повеждам съвещанието ", с усмивка му отвърна Караянчева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР