Корнелия Нинова искаше изслушване на премиера, за да се покаже

...
Корнелия Нинова искаше изслушване на премиера, за да се покаже
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ обвини Нинова в лъжа за Лъчезар Иванов, свързана с убийството на Милен Цветков

Корнелия Нинова искаше чуване на премиера, с цел да се покаже в цялата си, в кавички, хубост. Това разяснява депутатът от ГЕРБ Александър Ненков в предаването „ Плюс – минус “ по Нова телевизия.

„ Не считаме, че нещо по-различно ще чуем в пленарната зала от премиера, който всеки ден приказва пред медиите. Това няма да помогне за облекчение на обстановката “, съобщи националният представител.

И акцентира, че всеки ден министър председателят и Националният щаб за битка с ковид дават конференции и дават отговор в детайли на медийните въпроси, а не като президента „ да прочете едно изречение и да се скрие “.

Ненков е безапелационен, че Нинова е желала да си направи пиар.

„ Тези съвещания биха имали смисъл, в случай че имаш опция. Парламентът може да се трансформира в един огромен развъдник на болест. Опозицията желае да си направи пиар “, разяснява още депутатът.

Той счита, че даже надълбоко в себе си от Българска социалистическа партия знаят, че по отношение на ковид държавното управление прави нужното. И посъветва всички да няма политически игри в тази обстановка.

„ Премиерът непрекъснато е идвал в Народното събрание. Не мисля, че в такава обстановка би трябвало да се събираме ненужно. Премиерът няма от какво да се крие. Всеки Божи ден съвсем му задават и много неуместни въпроси. Виждате, че дори, по този начин и със издръжливост дава отговор на тях “, сподели още Ненков.

На въпрос за какво народните представители се отхвърлиха от заплатите си, депутатът от ГЕРБ разяснява, че още от началото на рецесията членовете на ГЕРБ са подхванали даряване на средства за Министерството на здравеопазването. По думите му това е било вярното решение.

Александър Ненков призна, че не знае дали ще има разхлабване на ограниченията в изключителното състояние. Този отговор ще пристигна от Щаба, на който разчита държавното управление, означи още депутатът.

Депутатът сподели, че няма напрежение сред ГЕРБ и дребния съдружен сътрудник.

Ненков счита, че Нинова е изрекла неистина във връзка думите й по отношение на предлагането на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов. Той съобщи, че сътрудниците й от Българска социалистическа партия са подкрепили текстовете на предлагането на Иванов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР