Корнелия Нинова има проблем със стария елит на БСП. Ако

...
Корнелия Нинова има проблем със стария елит на БСП. Ако
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Корнелия Нинова има проблем със стария елит на БСП

" Корнелия Нинова има проблем със остарелия хайлайф на Българска социалистическа партия. Ако Нинова я няма, изчезва магията и още веднъж се връщаме в онази капсулирана партия ", Това съобщи пред bTV заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев. Според него всички изявления на деятели на партията са в персонално качество и не се поддържат от парламентарната група. Добрев сподели още, че Българска социалистическа партия няма проблем д присъединяване на Нинова в приватизацията. " Не е грях, че Нинова взе участие в приватизацията на " Техноимпекс ", тъй като подстрекател на тази приватизация е Жан Виденов и Румен Гечев и нашето потомство е играло по техните правила ", разяснява Добрев нападките против Нинова поради присъединяване? в приватизацията. Той разясни, че с Гечев са имали забавен диалог кой е написал документите за приватизация. " Казах му, че това за което критикувате Нинова вие го написахте. Той се опита да ме засегне и стана персонален диалога ", разясни Добрев. " Това е жестоко подстрекателство ", по този начин Добрев разяснява думите на Красимир Янков, че всички взели участие в приватизацията би трябвало да си отидат. " Те са му в персонално качество и никой от партията не стои зад думите му ", добави Добрев

Когато и да искаш избор на съмнение към държавното управление на ГЕРБ, си просрочен. Ние сме една от най-корумпираните страни. Корупция и беднотия вървят ръка да ръка. ", сподели още Добрев. По думите му нашите европартньори знаят, че у нас има корупция, тъй като са сигнализиране европейските органи неведнъж. Той посочи, че Българска социалистическа партия не саботират европредседателството, само че би трябвало да се извади сентенцията дали Европа е на две скорости, ще ядем ли второ качество храни, а нито една значима тематика не е сложена от държавното управление. Добрев разяснява, че Българска социалистическа партия желае това държавно управление да си отиде, до момента в който Движение за права и свободи желаят разглобяване на патриотите.
Според него има покупко-продажби на ръба на закона като тази в ГДИН, където за поредна година се закупуват милиони литри гориво на по-високи от пазарните цени. " Имало е корупция при всяко едно ръководство. Въпросът е да има политическа воля да се борим с нея ", безапелационен беше Добрев.

Според него антикорупционният закон, който в този момент се внася, няма да се оправи с корупцията. " Президентът им оказва помощ с желанието си да наложи несъгласие, тъй като законът още не е признат и може да се поправя. " Така оргсекретарят на Българска социалистическа партия разяснява желанията на президента да наложи несъгласие на антикорупционният закон.
" Хубавото, което направиха управляващите тази година, е направиха българският народ да се оправя самичък и да не разчита на страната. Бистришките тигри станаха част от А група. Това са хубави неща ", съобщи Добрев. " Менда Стоянова става лекар хонорис идея на музикалната академия за това, че е уредила 1 млн. лева и тя се подрежда до братята Евлоги и Христо Георгиеви, които със лични средства са построили Софийски университет. Това са бюджетни средства, на всички нас. Не може когато си лобирал за нещо, да ставаш воин. ", безапелационен беше той.По мотив думите на районния министър, че депутати от Българска социалистическа партия са лобирали за ВиК планове, Добрев попита: " Къде са ВиК плановете? И напомни, че 43 млн. лева са отишли за планове на общини на ГЕРБ и Движение за права и свободи, а единствено 1.2 млн. лева за общини на Българска социалистическа партия. " Просто си е пил хапчетата за храброст на трибуната ", разяснява изказванията на Николай Нанков заместникът на Нинова. " Борисов ръководи трети мандат, тъй като е доста наличен, не е елитарен. Защото последните избори бяха малко по- нападателни в акцията. Хората избраха познатото зло ", съобщи Добрев във връзка третият мандат на Борисов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР