Корнелия Нинова е песимист, че преговарящите страни в управляващата коалиция

...
Корнелия Нинова е песимист, че преговарящите страни в управляващата коалиция
Коментари Харесай

Нинова: Целофанът на този сговор се скъса, така че ще ходим на избори

Корнелия Нинова е черноглед, че договарящите страни в ръководещата коалиция ще намерят метод да се върнат на масата за договаряния.

„ Според мен отиваме на нови избори. Тези хора ги събра страха и алчността, събраха този сговор в евроатлантически целофан, който през вчерашния ден се скъса. Борисов се опасява за себе си, унищожи ПП-ДБ, изогри Мария Габриел и личната си група. ПП-ДБ направиха едно от най-големите изменничества и излъгаха тези, които желаеха смяна “, коментира Нинова.  

Според нея точно Българска социалистическа партия има моралното право да приказва по този метод, тъй като са останали единствените, които не се прегърнали с мафията.  

„ Ако ПП-ДБ още веднъж клекнат след вчерашната им демонстрация, това ще е дъното на човешкия морал. Самите те признават, че става дума за борба за службите, основния прокурор, нищо за хората “, сподели още соцлидерката.

Нинова съобщи, че не е водила диалози с ПП-ДБ за втори мандат и е безапелационна, че този парламент е привършен. Тя напомни, че когато е била в коалиция с ПП-ДБ са имали за цел да борят против ГЕРБ и задкулисието, а в този момент ПП-ДБ се прегърнали с тези, с които са се борили. Според нея това, че Бойко Борисов е декларирал, че не може с Българска социалистическа партия, демонстрира ясно кой е алтернативата.  

Запитаната, че при нови избори конфигурацията може да е същата, Нинова съобщи: „ Социологията сочи едно, само че слушаме че ПП-ДБ са изгубили 1/3 от гласоподавателите си. “

На въпрос дали е допустимо да седне на масата за диалози с ПП-ДБ, Нинова съобщи, че ще се допита до органите в партията, написа tribune.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР