Корнелия Нинова бе посрещната в Ямбол от председателя на общинската

...
Корнелия Нинова бе посрещната в Ямбол от председателя на общинската
Коментари Харесай

Огромна група общественици, интелектуалци и спортисти в Ямбол застанаха зад Нинова

Корнелия Нинова бе посрещната в Ямбол от ръководителя на общинската организация Катя Георгиева и социалисти от Ямбол, Тунджа, Стралджа, Болярово, депутатите Кристиан Вигенин и Николай Пенев, председателката на инициативния комитет в нейна поддръжка Мариета Сивкова, в който членуват над 50 общественици, интелектуалци, спортисти, учители от Ямболска област, както и от Иван Иванов - ръководител на Конфедерацията на публичните организации в сигурността и защитата, и всички районни представители на конфедерацията от цялата страна.

В препълнената зала Нинова благодари за голямата поддръжка в конкуренцията за ръководител на Българска социалистическа партия и съобщи: " 12 септември е основна дата за Българска социалистическа партия, само че може да се окаже основна и за България. Сигурна съм че доста партии и други сили чакат с интерес какво ще се случи при нас - ще продължим ли да бъдем безапелационна съпротива на мафиотския модел на ръководство, както до момента или ще се изкушим да му станем присъдружни в експертен кабинет за пет месеца, с цел да го спасим.Чрез избора на ръководител вие социалистите решавате това. "

" Моята позиция е ясна - четири години се боря против задкулисието и безпринципните сделки за персонална полза, пари и власт. Благодарение на тази политика и дружно с всички вас, вдигнахме партията на крайници. Мисля да не преставам по този начин. Какво оферират другите претенденти по този въпрос не знам, само че знам, че вие сте почтени хора и ще отсъдите умно. ", сподели Корнелия Нинова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР