Кориандърът е ароматна подправка и има лекарствени действия – той

...
Кориандърът е ароматна подправка и има лекарствени действия – той
Коментари Харесай

Кориандър за здравословен живот

Кориандърът е ароматна фалшификация и има лекарствени дейности – той успокоява, има противомикробно и противовъзпалително деяние.

Кориандърът е стимулиращо средство, което има свойството да спомага за по-доброто храносмилане, усъвършенства апетита и ароматизира ястията.

Кориандърът се използва като диуретик при чувство за парене при уриниране. Преди да употребите с тази цел кориандъра въпреки всичко се посъветвайте със експерт.

За лекуване на сходно положение зърна от кориандър се заливат с вода, прецеждат се и се пие. Това спомага за преодоляване на неприятния проблем.

Същият чай се употребява и при газове и при стомашни разстройства, а също по този начин при гадене и повръщане. Кориандърът оказва помощ при възпаления на кожата.

 Сух Кориандър

Кориандърът спомага за възстановяване на мозъчната и сърдечната активност, бори се със напрежението и нервните положения. С кориандър не би трябвало да се злоупотребява.

Прекомерната приложимост на тази фалшификация може да докара до нарушавания на съня, намаляване на паметта, заекване, проблеми с месечния цикъл при дамите.

Кориандърът укрепва стените на стомаха, спомагат за усвояването на храната, позитивно въздействат върху активността на половите жлези.

Отварата от кориандър успокоява и спомага за премахването на нервните положения. Кориандърът отстранява миризмата на алкохол и забавя процеса на опияняването.

За задачата се накисват няколко семена от кориандър във вино и в края на пиенето се сдъвкват. Това подсигурява, че на сутринта няма да ви мъчи махмурлук.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР