Кореспондентката на Би Ти Ви в Германия май е набелязана

...
Кореспондентката на Би Ти Ви в Германия май е набелязана
Коментари Харесай

Натали Пашева ли е новото лице на „Тази сутрин“?

Кореспондентката на Би Ти Ви в Германия май е набелязана да води в тандем със Златимир Йочев утринния блок на Би Ти Ви
Красивата репортерка на Би Ти Ви в Германия – Натали Пашева, се върна у нас по Великден и към този момент прави проби да води утринния блок на Би Ти Ви. Журналистката към този момент поздравява с положително утро феновете на „ Тази заран “ и се включва в първата част от предаването, в която целия екип дискутира настоящи тематики или си приказва празни приказки.

Това било ефикасен метод управлението в лицето на Антон Хекимян да опитва Натали Пашева като водеща до титуляра Златимир Йочев. Засега журналистката се оправя добре и май ще се наложи като лице на „ Тази заран “, само че въпреки всичко последната дума има арменския й началник Хекимян. Той търси заместничка на Биляна Гавазова, която напусна или бе махната от ефир след съществени забележки от страна на Антон.

Натали Пашева беше сътрудник на малкия екран в Берлин, където журналистката живееше с мъжа си и детето си. Това се случи преди 6 години и Натали последва любовта си в Германия. Ако одобри обаче длъжността в София, то и нейната половинка би трябвало да се реалокира в България – само че в изискванията на този все по-глобален свят, това надали е огромен проблем.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР