Коремната операция на Кейт Мидълтън ще има огромно въздействие“ върху

...
Коремната операция на Кейт Мидълтън ще има огромно въздействие“ върху
Коментари Харесай

Операцията на Кейт Мидълтън ще има „огромно въздействие“ върху кралското семейство, Уилям ще натрупа допълнително натоварване на фона на „неуспех“: експерт

Коремната интервенция на Кейт Мидълтън ще има „ голямо влияние “ върху кралското семейство зад затворени порти, съгласно някогашния иконом на крал Чарлз.

Принцесата на Уелс беше призната в болничното заведение за планувана процедура във вторник, като дворецът Кенсингтън направи публично известие по-рано през днешния ден.

Въпреки че интервенцията беше „ сполучлива “, тя ще остане в Лондонската клиника от 10 до 14 дни, преди „ да се върне вкъщи, с цел да продължи възобновяване си “.

Грант Харолд, който е работил за крал Чарлз в продължение на седем години, когато той беше принц на Уелс, споделя, че интервенцията без подозрение ще има индиректен резултат върху кралските особи и ще принуди нейния брачен партньор, принц Уилям, да вземе спомагателното натоварване.

„ Без подозрение това ще има голямо влияние, Кейт може би е една от най-благоприятните кралски особи, всички обичат да я виждат “, сподели Харолд извънредно пред The ​​Post.

„ Очевидно всички задължения са планувани шест месеца авансово, в случай че не и по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР