Коремът ни съвсем не е така плосък, както би ни

...
Коремът ни съвсем не е така плосък, както би ни
Коментари Харесай

5 трика за плосък корем

Коремът ни напълно не е по този начин плосък, както би ни се желало? 

Няма място за терзания! Тук ще ви предложим пет лесни трика, с които да постигнете идеалния стомах за плажа. Няма потребност от продължителни тренировки във фитнеса или пък изтощителни диети. Само спазвайте тези елементарни правила и ще постигнете идеалните форми за малко време.

1. Пълнозърнест самун

Сега ще попитате какво толкоз има пълнозърнестият самун, което липсва на белия? Като начало пълнозърнестият самун е цялостен с фибри и въглехидрати, които ни засищат по-бързо и за по-дълъг интервал от време.

Освен това пълнозърнестият самун ни зарежда с сила и е извънредно потребен за храносмилателната система. Наблегнете през идващите седмици на пълнозърнест самун и ще получите стремежи резултат доста по-скоро от предстоящото.

2. Вода

Пийте вода вместо газирани питиета или сладки сокове. В летните горещини е желателно да се пие повече от литър и половина вода дневно, с цел да може организмът да се оводнява.

Пиенето на вода обаче си остава и един от най-хубавите способи за реализиране на плосък стомах. Няма значение дали предпочитате вода от чешмата или минерална. Тази скъпа напитка би трябвало да участва в огромни количества през целия ви ден.

Пък и пиенето на доста вода е потребно освен за реализиране на по този начин мечтания плосък стомах, само че и за унищожаване на целулита.

3. Зелена салата

Обикновената зелена салата или просто нарязаните домати и краставици са доста по-полезни и съдържат доста повече витамини от тежките салати със сирене, кротони и майонезени сосове.

Добре подправената зелена салата ще ви засити доста по-бързо и ще ви зареди с доста повече сила, в случай че не съдържа непотребни добавки като подготвен дресинг или съмнителни бели сосове. Обикновената зелена салата или използването на свежи зеленчуци със сезонни подправки си остават обезпечен способ за реализиране на плосък стомах.

Така че недейте да се изтезавате с ненужно недояждане и тичайте към пазара, с цел да се сдобиете с най-вкусните и свежи зеленчуци за сезона. Добрият резултат е обезпечен.

4. Свежи плодове

Забравете за изкусително вкусния шоколад и тези примамливи дъвчащи бонбони. Сега е сезонът на свежите плодове и е време да се възползвате от това.

Вместо да ядете нездравословни сладкиши, по-добре наблегнете на сочните ягоди, вкусните череши или пък полезните ябълки. Една шепа ягоди или къпини, няколко късчета ябълка или пък няколко кубчета ананас са доста по-вкусни и засищащи от всевъзможни други сладки.

Както и при пресните зеленчуци, тук позитивният резултат също е обезпечен. Пък и можете ли да се сетите за различен по-вкусен метод за реализиране на идеалната форма за бански? (Допълнителна информация може да прочетете в статията Топ 5 на плодовете, топящи мазнини)

5. Овесени ядки

Закуската е най-важното хранене денем. А овесените ядки неслучайно се дефинират като най-хубавата и здравословна закуска. Овесените ядки могат да се трансфорат в извънредно вкусно и потребно ядене, в случай че им се прибавят сочни плодове, присъщи за сезона или пък кисело мляко с невисок % на масленост.

Приготвени по този метод овесените ядки могат да се трансфорат и във вкусна вечеря. Желателно е овесените ядки, които консумирате, да съдържат фибри. По този метод ще се засищате по-бързо и ще кипите от сила през целия ден.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР