Коравият американски ветеран Бен Ротуел ще се бие с Благой

...
Коравият американски ветеран Бен Ротуел ще се бие с Благой
Коментари Харесай

Корав американец чака Багата

Коравият американски деец Бен Ротуел ще се бие с Благой Иванов - Багата. Сблъсъкът ще бъде през март. Двамата ще влязат в осмоъгълника на най-популярната ММА организация UFC.
32-годишният българин дебютира за компанията през лятото. Тогава загуби по точки от някогашния първенец на организацията Жуниор дос Сантос (Браз). Битката беше в пет рунда. След срещата се оказа, че Багата е играл с травма, поради която оперира за повторно своя менискус в границите на няколко месеца.
" Благой е доста стимулиран - описа дългогодишният съотборник на Иванов в националния тим по самбо Росен Димитров. - Тренира крепко. Бен Ротуел е рисков, само че мисля, че Багата ще завоюва. Вярвам в него. Американецът удря крепко. Има и добра гилотина, само че Благой ще го излъже. "
Вижте тази обява в Instagram.
" Pay back time "

Публикация, споделена от Ben Rothwell (@rothwellfighter) на Дек 9, 2016 в 10:07 PST
37-годишният Ротуел е един от най-опитните бойци в UFC. Той е с 36 победи (20 с нокаут, 13 със събмишън) и 10 загуби. Американецът към този момент 10 години се бие в UFC. Неговият финален мач беше през 2016 година, когато загуби от Жуниор дос Сантос по точки. Преди това беше в серия от четири следващи триумфа.
Ротуел беше заловен с допинг, а неговата глоба изтича през февруари. Огнян Георгиев " България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР