Копиехвъргачката Лили Стойчева е Спортист на Хасково за 2020 година.

...
Копиехвъргачката Лили Стойчева е Спортист на Хасково за 2020 година.
Коментари Харесай

Копиехвъргачката Лили Стойчева е Спортист на 2020 г. за Хасково

Копиехвъргачката Лили Стойчева е Спортист на Хасково за 2020 година. Лекоатлетката от Клуб " Атлетик " събра най-вече гласове в обичайна анкета измежду спортни деятели и публицисти. Тя бе наградена на къса гала при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения в спортната зала " Дружба " в регионалния център от кмета на общината Станислав Дечев довечера.

Стойчева е сребърна медалистка от държавното състезание и подгласнична на спечелилия в интернационален шампионат в Пловдив. След нея в класацията останаха каратеката в категория 67 кг. Васил Ривов и борецът в категория 82 кг. Радослав Русев. За тим на годината бе определен сребърният медалист от държавното отборно състезание по бадминтон при мъжете - Бадминтон клуб " Хасково ".

При юношите и девойките за трети път отличник стана боксьорът Емирджан Мехмед, републикански първенец, притежател на Купа България и трети на Европейското състезание. Най-добър тим при юношите и девойките е Клубът по аеробика " Мега спорт " с две златни държавни оценки и интернационален отличник от шампионат в Пловдив. Треньор на 2020 година стана боксовият ментор Младен Сталев. Класираните в обособените категории получиха парични награди, плакети, грамоти и дарове.

В приветствието си кметът на Хасково Станислав Дечев дефинира миналата 2020 година като тежка за спорта и изрази вяра за по-добри времена и завръщане към нормалността отсега нататък. " Тази година ще влагаме съществени финансови средства в два огромни спортни обекта - ремонта на стадион " Младост " и напълно нов състезателен комплекс на ул. " Панорама " с затрупан плувен басейн, стадиони и зали, посочи Дечев.

Снимка: haskovo.info
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР