Координационна среща на лидерите на четирите формации, за които се

...
Координационна среща на лидерите на четирите формации, за които се
Коментари Харесай

Спешен координационен съвет в парламента заради коалиционното споразумение

Координационна среща на водачите на четирите обединения, за които се чака да подпишат съдружно съглашение, се организира в постройката на Народното събрание. Това потвърдиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на "Продължаваме Промяната " /ПП/.

Спешната среща е свикана, откакто в последния миг от Българска социалистическа партия са възразили против пакета законодателни ограничения в обществената сфера в съдружно съглашение.

"Предложихме допълнение за законодателство, което касае най-много обществената сфера и които бяха пропуснати. Например заплащанията за първо, второ и трето дете, нарастването на майчинството, медикаментите за деца. Не бяха написани в конкретика кой закон би трябвало да се промени и в какъв период ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от.

От Политическа партия чакат утвърждението на съдружното съглашение от останалите три обединения - "БСП за България ", "Има подобен народ " и "Демократична България ".

Вчера политическите сили получиха освежен вид на съдружното съглашение, което трябваше да прегледат.

Лидерите на четирите обединения се събраха на среща преди съвещанието на Народното събрание, което през днешния ден е от 11.00 часа.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР