Контузеният капитан на националния отбор на Саудитска Арабия Салман Ал-Фарадж

...
Контузеният капитан на националния отбор на Саудитска Арабия Салман Ал-Фарадж
Коментари Харесай

Капитанът на Саудитска Арабия напуска Мондиал 2022

Контузеният капитан на националния тим на Саудитска Арабия Салман Ал-Фарадж е навън от Световното състезание откакто селекционерът Ерве Ренар го освободи от лагера на отбора, оповестиха от Футболната федерация на Саудитска Арабия.

Ал-Фарадж се контузи в края на първото полувреме на историческата победа с 2:1 над Аржентина в първия мач на Саудитска Арабия на шампионата във вторник. Той напусна стадиона с патерици, а Ренар сподели, че не чака той да взе участие в оставащите мачове до края на шампионата.

„ Ерве Ренар даде позволение на капитана на тима Салман Ал-Фарадж публично да напусне лагера на тима след преценката на медицинския екип, че той повече няма да има опция да играе ", се споделя в изказване на националната федерация в Tуитър.

Саудитска Арабия загуби с 0:2 от Полша в събота и има 3 точки, колкото и Аржентина, до момента в който Полша оглавява групата с четири, а Мексико е на последно място с една точка.

Саудитска Арабия би трябвало да победи Мексико в последния мач от групата в сряда, с цел да си обезпечи класиране за осминафиналите, без значение от изхода на мача сред Полша и Аржентина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР