Концертът на виртуозния Дейвид Гарет се отменя за 30 август

...
Концертът на виртуозния Дейвид Гарет се отменя за 30 август
Коментари Харесай

Концертът на Дейвид Гарет в България се отменя за 30 август 2022 г.

Концертът на виртуозния Дейвид Гарет се анулира за 30 август 2022 година в зала „ Арена Армеец “. Събитието, част от новото европейско турне на музиканта - „ ALIVE”, беше планувано за 14 април тази година, само че заради комплицираната епидемиологична конюнктура, екипът на Дейвид Гарет взе решението да реалокира концертите, планувани за април и май в Италия, Румъния и България на нови дати през лятото.

„ Решението да отменим някои от концертите от европейското турне не беше по никакъв начин елементарно. На първо място обаче слагаме безопаснотта и здравето на публиката и екипа ни. Благодаря ви сърдечно за разбирането, търпението и лоялността! Това в действителност значи доста за нас. С неспокойствие чакам момента, в който ще се качим на сцената, с цел да свирим за вас. Надявам се това да ви донесе най-малко малко положителни страсти в тези сложни времена. Дотогава бъдете здрави и се пазете! “, споделя Дейвид Гарет по отношение на смяната на концерта у нас.

Турнето „ ALIVE” ще започва при започване на лятото и ще продължи с обиколката си през европейските градове до октомври месец. Най-новият план на забележителния цигулар носи името на едноименния албум на музиканта „ Alive – My Soundtrack”, който той издава по време на пандемията. Песните, включени в албума, са доста персонални и отразяват страстите, възприятията и живота на Дейвид Гарет. „ ALIVE” чества живота и желанието на всеки човек да се почувства още веднъж естествен, свободен и цялостен с вяра за по-добро бъдеще.

Част от песните, които публиката ще чуе на 30 август в зала „ Арена Армеец “, са емблематичните „ What a Wonderful World” и „ Imagine”, рок шлагерите „ Enter Sandman” и „ Paint it Black”, както и интерпретациите на класическите произведения, като „ Confutatis “ на Моцарт и “Dance of the Knights” на Прокофиев.

Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на в цялата страна на цени от 75 лева до 185 лева за ВИП пропуски. Всички билети важат без презаверка за новата дата на концерта.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР