Концертът на поп звездите Ал Бано и Ромина Пауър у

...
Концертът на поп звездите Ал Бано и Ромина Пауър у
Коментари Харесай

Отлагат концерта на Ал Бано и Ромина Пауър в България за ноември

Концертът на поп звездите Ал Бано и Ромина Пауър у нас се отсрочва още веднъж. Първоначалната дата на грандиозния концерт трябваше да се организира на 15 ноември предходната година, само че поради пандемията се наложи той да бъде отсрочен за 20 май тази година. По нещастно стичане на събитията родните фенове на дуото ще би трябвало да почакат още няколко месеца, което ще направи една година от датата, на която дуетът трябваше в началото да извърши шлагерите си у нас.

София Мюзик Ентърпрайсис оповестява, че Ромина Пауър е наранила крайници си при трагичен случай, поради което би трябвало да се подложи на тежка интервенция и няма по какъв начин да пътува или да застане на сцена дълго време. Заради това новата, и дефинитивна съгласно тях, дата е 8 ноември 2022 година Те обясниха и какво се случва с парите на тези разочаровани почитатели, които не могат или не желаят да участват на концерта, само че желаят да си върнат парите за закупените билети.



Ето какво пишат уредниците в публично писмо:

" Скъпи другари, безпределно търпеливи и лоялни почитатели, и (справедливо) гневни критици,

30 години вършим музикални събития в България, само че този несъмнено е концертът с... най-голямата доза малшанс и то – в поредни години! След отлагането поради КОВИД пандемията в този момент... Ромина Пауър се нарани в инцидентен случай, налагащ интервенция на крайници и няколко месеца не може да пътува. Това тормози освен нас, само че и мениджмънта им, и самите актьори. Ал Бано даже беше подготвен да предложи собствен солов концерт, единствено с цел да не разочарова още веднъж чакащите почитатели, само че рационалното решение беше да запазим истинския формат на шоуто и чара на двамата като неповторим дует, минал през замайващ напредък и тежка персонална драма.

Така избрахме първата препоръчана ни допустима дата, 8 ноември 2022 година, тъй като – макар всички пречки от ориста – този концерт ЩЕ съдебна експертиза СЪСТОИ!

Може би за хиляден път споделяме, че отлагания на концерти НИКОГА не стават по избор или каприз на промоутъра („ вие го отлагате... “), а ВИНАГИ по независещи от него, външни условия. Това е реалност от действителностите на шоубизнеса и в множеството страни от Европа и Америка по тази тематика не се драматизира ненужно.

Логично идва въпросът с връщането на билетите от тези почитатели, които нямат опция да дойдат на новата дата или просто нямат самообладание да чакат. Около месец преди концерта (когато се отблокира финалната част от депозита) връщането на билета може да се направи при съответния дистрибутор, или като ни пишете на. Искаме въпреки всичко да знаете, че парите НЕ СТОЯТ в някаква наша спестовна сметка, трупайки „ голяма рента “ (която сега в България е... отрицателна), а са преведени предплатено на актьора, което става – изключително след Ковид-19 рецесията – все по-желязна процедура в шоубизнеса. Артистът ВРЪЩА парите изцяло и незабавно единствено в случай че концертът/турнето се ОТМЕНЯ – както да вземем за пример беше с „ Кис “. Отлагането де юре не е „ анулиране “. Дори няма да навлизаме в останалите неизбежни разноски, които се вършат в задатък – депозит за залата, рекламна акция (или „ акции “) и така нататък

И по този начин, благодарим ви за търпението и разбирането. На 8 ноември всички, които имаме философска конфигурация към изненадите на живота, просто... ще се насладим в цялостна степен на онази мощна магия, която излъчва италианската музика. Защото Ал Бано ни даде обещание, че двамата с Ромина ще възнаградят публиката по единствения метод, по който могат - като оставят сърцата си на сцената в София.

А когато един италиански мъж даде своята дума – това значи доста.

С най-хубави усеща,

SME "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР