Концертът на италианската звезда Дзукеро на Античния театър в Пловдив.От

...
Концертът на италианската звезда Дзукеро на Античния театър в Пловдив.От
Коментари Харесай

Италианската звезда Дзукеро на сцената на Античния театър в Пловдив

Концертът на италианската звезда Дзукеро на Античния спектакъл в Пловдив.

От началото на тазгодишното му турне на 30 юни на джаз фестивала в Монтрьо това е 13 излизане на Дзукеро на сцената и за първи път пред публиката в Пловдив.

Пловдив

Атмосферата на концерта е прелестна, откакто през последните 3 дни Пловдив беше огласен от легендите на хеви метъла " Iron Maiden ", " Judas Priest " и " Sabaton ", през днешния ден е време за малко повече блуз, рок, джаз, соул и госпъл, в осъществяване на неповторимия Дзукеро.

Той дойде в България още през вчерашния ден, а през днешния ден прегледа Пловдив, опозна го, обядва в ресторант в Стария град, по-късно изпи една маргарита в квартал " Капана " и несъмнено, се подготви за концерта, като не отстъпи на своето здравословно меню.

Интересът към театралната демонстрация на Дзукеро, тук в Пловдив, в действителност е огромен. Тази вечер публиката ще чуе всичко най-хубаво от 30-годишната креативна кариера на Аделмо Форначари, което в действителност е същинското име на Дзукеро. Песни като " Baila Morena ", " You are so beautiful ", " Senza una donna ", " Wonderful life ", само че също по този начин някои от най-новите му части от последния му солов албум " Black cat ". Концертът довечера стартира тъкмо с тези части.

Турнето на Дзукеро тази година минава под слоганът " Most wanted " - най-търсеният, най-желаният и най-издирваният към този момент е пред своите почитатели, тук на Античния спектакъл в Пловдив, където апропо публиката е интернационална.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР