Концертът на българския изпълнител Миро, който трябваше да се проведе

...
Концертът на българския изпълнител Миро, който трябваше да се проведе
Коментари Харесай

Прогнозата за лошо време отменя концерта на Миро в Плевен

Концертът на българския реализатор Миро, който трябваше да се организира довечера на сцената на Летния спектакъл в Плевен, се отсрочва. Причината е прогнозата за неприятни метеорологични условия, което би направило събитието невероятно за осъществяване, оповестяват уредниците от Artvent на своята страница във фейсбук.

Оттам прибавят, че скоро ще бъде обявена нова дата за концерта, който е част от турнето на Миро Best of. Закупените все още билети ще важат за нея без презаверяване. Ако наложилата се смяна не е комфортна за феновете на изпълнителя, те ще могат да получат парите си назад посредством каналите за продажба онлайн и на място до 25 септември 2023 година в това число.

Турнето на Миро стартира на 11 август в Созопол. То включва концерти в Бургас, Стара Загора, Варна. На 11 октомври ще се състои концерт в зала 1 на НДК в София. Организаторите оповестиха и втора дата за София на 21 декември, когато ще е специфичното коледно издание на музикалното събитие с спомагателни рождествени песни.

Преди началото на турнето Миро издаде нов събирателен албум - " 46 " ( " Вирджиния рекърдс " ), показан в края на април. Малко по-късно излезе и видеото към песента " Отначало " с режисьор Валери Милев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР