Концерт тази вечер в София на един от най-известните соул

...
Концерт тази вечер в София на един от най-известните соул
Коментари Харесай

Марио Бионди с концерт в София тази вечер

Концерт довечера в София на един от най-известните соул реализатори сега - Марио Бионди. Зала 1 на НДК ще бъде следващата спирка от международното му турне, с което той показва албума си " Brazil ".

Снимка: btvnovinite.bg

Марио Бионди има безподобен и кадифен тембър. Песните му - комбинация сред соул, фънк и джаз, се харесват на фенове на всевъзможни музикални жанрове. Неговата музика и глас са ценени високо и от международни звезди.

„ Спомням си Ренато Дзеро да ми споделя, че аз съм най-хубавият артист, който в миналото е чувал през живота си. А аз си мисля - стига, ти си най-известният реализатор в Италия. Невероятно е да получаваш такива похвали от сходни изпълнители”, сподели особено за bTV Марио Бионди.

Снимка: btvnovinite.bg

С турнето си тази година италианецът към този момент е посетил 25 страни.

„ За мен е огромна чест да бъда тук, да имам концерт в София на това ужасно място и да видя лицето ми на билборд отпред”, споделя още Бионди.

За да разберете повече за музиката му и за това по какъв начин съумява да гледа всичките си осем деца – не пропускайте цялото изявление с Марио Бионди в предаването " Тази неделя ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР