Концерт на Маскираният певец и празнично издание на шоуто на

...
Концерт на Маскираният певец и празнично издание на шоуто на
Коментари Харесай

Нова тв изпраща годината с Рачков, а посреща 2022-а с Адел

Концерт на " Маскираният артист " и празнично издание на шоуто на Рачков планува в програмата си Нова телевизия.

На 31 декември в 20:00 ч. стартира новогодишният концерт на шоуто с маски. В него всички 14 участници от третия сезон ще изпълнят обичани песни, само че този път без маските, зад които криеха своята идентичност. Те ще бъдат в компанията на водещите на шоуто Герасим Георгиев – Геро и Краси Радков.

От 22 ч. пък ще стартира " Новогодишна Рачковица ". Водещият ще посрещне на сцената на шоуто музикалните митове Васил Найденов и Богдана Карадочева, поп звездите Белослава и Графа, както и попфолк артистите Софи Маринова с рапъра Устата, Преслава, Ивана и Стояна.
свързани новини13917на 19.12.2021
Хуморът ще бъде обезпечен с актьорите Мариус Куркински и Антон Радичев. Предаването ще бъде намерено с охолно огнено шоу от интернационалните актьори от " Палячи ", а Рафи, бендът, танцьорите от Funky Monkeys и всички посетители ще посрещнат новата година с тостове, танци и усмивки.

От 2.40 през нощта пък ще стартира впечатляващият концерт " Една нощ с Адел ". Талантливата певица ще извърши едни от най-големите си шлагери и част от новите си песни от последния албум " 30 " в обсерваторията " Грифит " в Лос Анджелис след 6-годишна пауза от музикалната сцена.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР