Концернът „Калашников разработи специален мотоциклет, предназначен за ескорта на руския

...
Концернът „Калашников разработи специален мотоциклет, предназначен за ескорта на руския
Коментари Харесай

"Калашников" представи нов специален мотор за кортежа на Путин

Концернът „ Калашников " създаде специфичен мотоциклет, предопределен за ескорта на съветския президент Владимир Путин. Машината е част от плана „ Кортеж ", който би трябвало да направи транспортни средства за ръководещите съветската страна.

Мотоциклетът е оборудван с мотор с мощ от 150 к.с. Задвижващият елемент разрешава на машината да форсира от 0 до 100 км/ч единствено за 3,5 секунди, както и да развие оптималната скорост от 250 км/ч. Теглото на транспортното средство е 500 кг, оповестява Actualno.

От компанията-производител оповестиха, че първата партида от тези машини ще бъде подготвена в средата на 2018 година Вчера мотоциклетът бе показан на съветския президент по време на ревю „ Русия, устремена в бъдещето ", което се организира в Москва. Той ще размени до момента употребяваните от кортежа на Путин мотори от марката BMW.



По-рано тази година „ Калашников " показа електрически мотоциклети, предопределени за полицията в Москва. Те имат мотор с мощ 15 кВт, който им разрешава да изминат към 150 км единствено с едно зареждане. Концернът създава и особено мотори за съветската войска, които би трябвало да бъдат признати на въоръжение през 2019 година



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР